2777
2789
عنوان

ماجرای دارک امشب من💀🫥

331 بازدید | 34 پست

اول ماجرارو بخونید :

عصر وایساده بودم تاکسی بگیرم برگردم خونه ساعت ۸/۵ شب بود ماشین نبود زیاد بعد یه پسره وایساد بهش میخورد ۲۸و ۳۰ باشه من و دونفر دیگرو سوار کرد خواستیم کرایه رو حساب کنیم از هیچکدوممون نگرف گف من مسافرکش نیستم فقط مسیرم بود سوارتون کردم بعد منو اول باید پیاده میکرد ولی اون دونفرو اول برد پیاده کرد من حس کردم میخواد شماره ای چیزی‌بهم بده بعد ک اونارو پیاده کرد اصرار و اصرار ک تا دم خونتون میبرمت و خسته اید و این حرفا بعدم تو راه گف من کافه دارم شمارشم داد گف هروقت مسیرتون خورد خوشحال میشم بیاید و همشم میگف پیام میدید دیگ من منتظر باشم؟ گف ببخشید نگید پررو شدما 😅😐دوستان راستش من ازش خیلی خوشم نیومد فقط مسیر خونه اینامونو بلده میگم نکنه پیام ندم بهش بیاد محلمون😐چیکارکنم واقعا

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد

بیادم اومد مزاحم شد میتونین شکایت کنین

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من یه مادرم که با بچه یا بدون بچه هیچ وقت شخصی سوار نمیشم از مجردیمم همینطور بودم تا الان ...

بعد با این زمونه ی خراب شما دخترای نوجوان و جوان چطوری اینقدر بی احتیاطی میکنید ؟!

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

ابروم میره خب محل ما هیچی نشده اسم میبرن پشت ادم چ برسه این قضیه باشه

فکر کنم من تنها کسی هستم تو ایران که حرف مردم برام مهم نیست😅

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چه میدونم بخدا گیر افتادم اصن اعصابم خرابه بخدا نمیدونم چیکارکنم بهش بگم قصد رابطه ندارم

نه اصلا پیام نده

به رو خودتم نیار

بنظرم خانواده رو در جریان بذار

استریت کمتر میشه 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙