2777
2789

مگه میشه دل نگران نبود با اینهمه مصیبت😔😔😔منکه ذله شدم اشکام بند نمیاد یه ماهه زایمان کردم دو روز پیش باز ب خونریزی افتادم یه عالمه خون و لخته خون همش یه گوشه افتادم شوهرمم ول کرده رفته دارم دق میکنم😭🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چرا ولت کرده

قهر کرده پریشب بهم گف برام ۵۰تومن شارژ ایرانسل پینی از همراه بانکم بگیر گفتم باشه گرفتم فرستادم گفتم واسه کی میخوای؟چون خودش همراه اول داره دائمی هم هست گفت برا خودم گفتم ایرانسل نداری گف دارم تو ماشینمه همونموقع هم منو برده بود خونه مامانم خودش خونه تنها بود گفتم خط جدید گرفتی چرا ب من نگفتی بهم گف از قبل داشتم یادم رفته بگم گفتم باشه شارژو وارد کردی شات بفرس ببینم واقعا واسه خودت میخواستی یهو شروع کرد ب فوش دادن پیامای فوشو قطار کرد بعد بهم گف ج.ن.د.ه فک کن به زن خودش من خیلی گریه کردم گفتم چطور مردی ک ب زنت میگی ج.ن.د.ه یه زن دیگه داره اسمش ساراس گفتم با سارا هم بحث میکنی میگی ج.ن.د.ه گف نه خدا تو رو فدای یه تار موی سارا کنه منم خیلی دلم شکست فقط گریه کردم گفتم خیلی ادم بی معرفتی هستی بعد نوشت گمشو که حالم ازت بهم میخوره همش بهم گیر میدی 

قهر کرده پریشب بهم گف برام ۵۰تومن شارژ ایرانسل پینی از همراه بانکم بگیر گفتم باشه گرفتم فرستادم گفتم ...

بچه ۳۰روزشو با منی ک دید چقد حالم بده یکسره خونریزی دارم ولکرده یه حالی نمیپرسه بعد عکس استوری کرده رفته خونه داداشش با بچه های سارا خیلی دلم شکست 

قهر کرده پریشب بهم گف برام ۵۰تومن شارژ ایرانسل پینی از همراه بانکم بگیر گفتم باشه گرفتم فرستادم گفتم ...

شوهرت زن داره بعد توهنوز زنشی😑تازه دلواپس شماره ایرانیلشی 😑😑😑 

بیداری یا خوابی کامنت میذاری

ببخشيد چجوري راضي شدي زن مرد زن دار بشي

مگه من راضی شدم؟مگه من خواستم؟😭😭 دوساله مرگمو هر روز با چشمای خودم میبینم روزی ک اومد خواستگاریم بابام گف پولداره فقط همین گفتم نمیخوام کتکم زد گفتم بکشی هم زنش نمیشم گف اون زنه بچه نمیتونه بیاره اونم حق بابا شدن داره گفتم ن فرداش مامانم گف بریم پارک خوشحال شدم چون جایی نمیبردن منو رفتم این اقا اومد مامانم پاشد رف ک این حرف بزنه باهام گف من زنم حامله نمیشه خودش میاد خانومش سیستانیه اومد گفت من ناقصم خودم انتخابت کردم از اینکه فامیل خودمو بگیره غریبه بگیره بهتره منم گریه کردم گفتم نمیخوام بابام خودش شیربها گرف خونه درست کردن همه رو‌دعوت کردن خونه اخوندم اومد تموم شد بعد سه ماه رو پروفایل زنه دیدم عکس دوتا دخترو گفتم تو که دختر داری زنت سالم بوده گف ن پسر نمیورد بعدم فهمیدم دوتا پسرم داره 

زندگی سگ بهتر از زندگی منه نفس کشیدن سگ شرف داره ب نفس کشیدن من😔😭خدا بابامو لعنت کنه خدا منو ورداره

کاش مامانم منو به دنیا نمیورد کاش دختر نبودم کاش میمردم

شوهرت زن داره بعد توهنوز زنشی😑تازه دلواپس شماره ایرانیلشی 😑😑😑 بیداری یا خوابی کامنت میذاری

با زنه که کنار اومدم اون از من بدبخت تره سیستانیا زنای بدبختشون از بچگی تو این مسائلا بودن برا ما فارسا مرگه ک بابام براش مهم نبود من بخندم یا گریه کنم 

سه بار خیانت کرده واقعا دیگه طاقت ادم جدیدی و ندارم بایه دختره چت میکرد میگف زن دارم دیگه پیام نده هی دختره با خطای مختلف پیام میداد من زنگ زدم گفتم زنشم ب منو زن اولش وفا نکرده ب ط وفا نمیکنه ولش کن اینهمه پسر مجرد منو با شکم پر انقد حرص نده خدارو خوش نمیاد قطع میکرد دوباره پیام میداد ته دلم گفتم کاش جای اون بودم با یه معتاد ازدواج میکردم یا یه پیر مرد ک افتاده تو جا ولی زن نداره میدونستم مال خودمه 

خدایی چجوری دلت کشید رضایت بدی بنداز بره این نجس رو

دلم نمیکشه هر بار میبینمش فک میکنم از رو اون زنه بلند شده اومده وقتی میاد انگار چاقو فرو میکنن تو قلبم وقتیم میره گوشت تنم میریزه هیچکی نمیفهمه چی میگم حتی مامانم انقد گریه میکنم میگم عمرمو حروم کردین میگه مگه چیه اینهمه مرد دو زنه فک کن روزا میره سرکار ک نیست تو فک نکن ک رفته جا زنش واااای مغزم پودر میشه