2777
2789
عنوان

کسی که هم پدره هم مادر

153 بازدید | 7 پست

ازامشب تصمیم گرفتم که تلاش کنم هم پدر باشم هم مادر برای بچه هام اون یکی روکلاکناربذارم نمی‌دونم تصمیم درستی هست یانه ولی خودم تمام تلاشمومیکنم ولی خنده م میگیره کسی که حتی امید نداشتن یه تخم مرغ بلدباشم بپزم الان همه کس بچه های خودش شده ویکی دیگه من حمایت میکنه جزخودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مگه شوهرت چه ایرادی داره؟

کلا دوست داره فقط یاسرکارباشه یاتنهاخونه پدرو مادرش حتی ماهم نباشیم که خدای نکرده بخواد توزحمت بیوفته یه لیوان آب بدن دست بچه ش یابچه ش سروصدایی داشته باشه یه آدم قدرشناسی واقعی کلا

من کسیم که مرهم دردخیلیام وباتمام وجودم تلاش میکنم و زحمت میکشم ولی هیچ کس نیست مرهم درد خودم باشه نمی‌دونم حکمتش چیه وتاکی میتونم محبت کنم ومهربورزم ودرمان درد باشم و زندگی ببخشم ولی میترسم از روزی که کم بیارم وبچه هام بی پناه بشن .اینجامینویسم که یادگاری برای خودم باشه که بدونم چه روزهایی گذروندم شایدم این وسط دعای حق کسی مرهم دل خسته منم بشه