2777
2789

۱۴۰۵ میخوام کنکور تجربی بدم 

فارق تحصیل ۴۰۳ هستم ،

کتاب جامع خ‌سبز پینوکیو برا زیست چاپ ۱۴۰۲ دارم

شیمی مبتکران و نشرالگو ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ 

فیزیک نشر الگو و نردبام ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰

ریاضی هم نردبام ۱۴۰۲ 

بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟ از نظر چاپ میگم. 

قلم چی هم دارم جامع برای هرکدوم 

نمیخوام هزینه کنم.. بنظرتون اوکین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه دبیز زیست باید بپرسی یا مثلا فیلمای دبیرای زیست جلسه اولشون رو پیدا کنی ببینی در مورد تغییرات ...

بعضیا گفته بودن مشکلی نیست و ۱۴۰۰ به بعد اوکین... 

در کل به نظرم زیست تغییراتش مهمه اما فیزیک و ریاضی و شیمی بعیده زیاد تغییر کنن

اره زیاد تغییر نکردن 

زیست خیلی کوچولو چیزایی اضافه کرده بودن برای توضیحات

ولی درکل مثلا کتاب تست‌هایی که چاپ جدیدن و چاپ دو سه سال پیش خیلی فرق میکنن بنظرت؟ فک نمیکنم.. 

بجز زیست بقیه اوکی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

زیست فقط تغییرات داشته

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

اره زیاد تغییر نکردن زیست خیلی کوچولو چیزایی اضافه کرده بودن برای توضیحاتولی درکل مثلا کتاب تست‌هایی ...

به نظرم خیلی روی جزئیات تمرکز نکن این تغییرات خیلی مهم نیستن که کتاب تست جدید به خاطرشون بخری 

فقط تغییراتو بدونی کافیه که معمولا سایت های کنکور تغییرات کتابای کنکورو میذارن میتونی دانلود کنی و وقتی تغییراتو بدونی تستا رو هم با معلومات جدید میزنی و اگه یه تست قدیمی دیدی خودت میفهمی به خاطر تغییراته 

زیست تغیرات داشته یسری از شکلا تغیر کرده 

زمین هم ک کلا ازین رو به اون رو شده خیلی از صفحاتش عوض شده

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤