2777
2789

iui کردم امروز سه روزه واقعا نمیدونم چطور تا ۱۷ روز دیگه طاقت بیارم ولی از جواب آزمایشم میترسم من یک بار آزمایش دادم قبلا منفی شده میدونم چقد حس بدیه انگار سینت سنگین میشه دلت میخاد جلو اون همه آدم بزنی زیر گریه ولی روت نمیشه

روزی که رفتم iui انجام بدم خانمای دیگه متولد۶۸،۷۰و اینا بودن بچه سومشون بود من۸۱هستم بچه اولم من نصف اونا سنم بود نمیدونید چقد دلم برای خودم سوخت ولی باز خودم قوی نشون میدم همه تلاشمو میکنم هرکاری دکتر گفت انجام دادم کلی آمپول هورمونی کلی قرص هورمونی خوردم فقط به امید اینکه اینبار دیگه بشه دیگه هیچکدومشو نخام تجربه کنم این بار سپردم به خدا بهش ایمان دارم ولی از دستش خیلی دلخورم نمیدونم حکمت همه اینا چیه که داره صبر منو امید من به خودشو امتحان میکنه

برام دعا کنید لطفا

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنت خیلی کمه صبر میکردی شاید میشد

شوهرم خیلی ضعیف بود دکترم گفت اصلا منتظر طبیعی نمون ۱در میلیونه که بشه با دارو هم به زور یکم بهتر شد

اول قرصای لتروزل و کلومیفن اینا امتحان کردی یا خود دکتر مراجعه کرد برای ای یو ای

دو ماه دارو استفاده کردیم ولی زیاد نتیجه نداد دکتر دیگه iui نوشت

انشاله خدا جواب زحماتتو میده سوره ی قدر زیاد بخونمنم این راه و رفتم بعد از ۷سال نتیجه گرفتم

باشه عزیزم مرسی

دو ماه دارو استفاده کردیم ولی زیاد نتیجه نداد دکتر دیگه iui نوشت

ای وای چه زود دکترت این کار انجام داده من تا پنج ماه زیر نظرش بودم شوهرم اسپرمش ضعیف بود ولی باردار شدم چرا زود ای یو ای می‌فرستن