2777
2789
عنوان

کنکوریا یا کسایی که کنکور دادن لطفا جواب بدید حتی اگه کوتاه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست

عه منم فارغ التحصیل ۴۰۳ ام دارم واسه ۴۰۵ میخونم 

من به جز زیست بقیه کتابام واسه همون سال کنکورمه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فرقی ندارن فقط زیست دوتا تصویر دهم و ۳ تا یازدهم تغییر دادن یه پاراگراف هم به دوازدهم اضافه شدهب ...

اره اونارو چک کردم 

یازدهم فککنم فصل ۷ بود ، 

زمین شناسی هم کتاب جدیدشو دارم.

اره اونارو چک کردم یازدهم فککنم فصل ۷ بود ، زمین شناسی هم کتاب جدیدشو دارم.

اره گفتار ۱ چندتا تصویر عوض کردن یه کرم کدو هم به فصل ۳ اضافه کردن فصل اول هم میلین ها رو تغییر دادن

دهم هم فصل اول جمعیت تصویرش عوض شده یکی هم فصل ۳ عکس شش بالا صفحه گفتار ۲

دوزادهم هم آخر فصل ۱

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

اسی تازه شروع کردین با داداشت؟چه کلاس های ثبتنام کردید

داداشم دهم یازدهمو بست از مهر میخواد جدی تر بخونه 

ولی من و دوستم دوتایی رقابتی داریم پیش میریم

الان من برای نهاییا عمومیای ۱۲و ۱۱رو بستم بجز بهداشت و اجتماعی که در طول سال بعدا میخونمشون 

عمومیارو مسلطم دو ماه اخر نزدیک نهاییا میخونمشون

الانم دارم برای زیست و ریاضی مبحثی میرم جلو ، شیمی و فیزیک هم از مهر شروع میکنم خوندن 

کلا بعد خوندن اون فصل یا گفتار یا درس از کتاب درسی میرم تست میزنم بعدش و تحلیل 

۴۰۳ چون سال اخرم بود یجورایی کم اوردم ، ۱۴۰۴ خیلی کم خوندم و رتبه‌ام به پیراهای روزانه میخوره ولی من دندون میخوام :) برا همین امسال جدی تر میخونم. 

فعلا ۱۰ ساعت میخونم، از مهر ۱۲ میشه بعد شاید تا ۱۴ رسوندم 

داداشم دهم یازدهمو بست از مهر میخواد جدی تر بخونه ولی من و دوستم دوتایی رقابتی داریم پیش میریمالان م ...

مطمعنم موفق میشی عشقمممم ❤😍

نور تاریک ترین لحظات منی خداجونم🤍

کتاب تستا فرقی نکردن

من چاپ ۱۴۰۱ رو با چاپ ۱۴۰۳ چک کردم همش یکی بود و تستام فرقی نکرده بود الکی هزینه نکن همینا استفاده کن فقط توی کتاب درسی حواست ب تغییرات کوچولوی زیست باشه برای نهایی ولی برای کتاب تست اوکین

اوکیه زیست چاپ جدید گرفتی کتاب تست ؟ چه منبعی

آره پینوکیو و آی کیو

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼

زیست رو می دون تغییر کرده ببین، به نظرم من برای اون 4 درس دوتا منبع جامع بگیر مثلا آی کیو جامع و پینوکیو جامع زیست. 

یا نردبام جامع

برای زمین هم دو منبع بزن چاپ 403

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.