2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نباشه واست

نبود قوی بودم اونوقت همه ش میگفتم من عاشق دخترمم و دخترم فرشته مهربون منه که واقعا هم مثل فرشته هاس ، ولی الان خودخوری دارم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
منم دوست نداشتم ازم بپرسن جالبه بخدا هرکی پرسید گفتم پسره یه ماشاءالله گنده گفتن چرا اخه؟ مگه دختر ب ...

بعضی جاها متاسفانه عقاید قدیمی دارن و جنسیت پسر رو از دختر برتر میدونند

که خداروشکر جای ما این چیزا نیس من تو خود نی نی سایت دیدم این چیزا رو🤦🏼‍♀️

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

دقیقا منم همینجوری بودم چون دختر بود خیلی طعنه و گفتن اینکه ایشالا بعدی پسر میشه تقریباً تا 6ماهگی گ ...

این طرز فکر درست نیست عزیزم ،

اون طفل معصوم با معلولیت تو این دنیا فقط زجر میکشه،البته میدونم‌ الان بچه تون سالمه شکر خدا،ولی شده پول قرض باید کرد و همه سونوگرافی ها و ...رو  رفت

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

[QUOTE=394714296]مگه پسر سورپرایز شدن داره ؟ چون دختر داره حالا جنس مخالفشو داره بدنیا میاره بله واگر پسر داشت الان دختر دار میشد نمیگفت که سوپرایز بشن 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

من بعد از اینکه جنسیت رو فهمیدم خواهرشوهرمو دیدم زود بهش گفتم‌. شاکی شد که چرا گفتی من دوست داشتم جشن بگیرم. یعنی بگی یا نگی یکی شاکی میشه😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حالا طرفای ما دختر رو بهتر میدونن و هرکی دختر نداشته باشه براش دل میسوزونن😑

وای الهی چقدر سخت

کاش بدونند جنسیت فرقی نداره مهم اینه بچه سالم باشه

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻