2777
2789

ماشالله چه حوصله ای دارید 

یکی از دوستای صمیمی خودم و دخترعمه ام بارداره . نه میدونم چند ماهن و نه میدونم جنسیتشون چیه

الان دو سه ساله بچه پسر عموم به دنیا اومده نه اسمشو میدونم نه جنسیتشو نه سن دقیقشو نه حتی تا حالا دیدمش!

به نظرم وقتی که آدم میخواد بزاره سر به سر اینو اون بزاره و زنگ بزنه آمار این از اون و اونو از این بگیره ، بهتره بزاره زندگی خودشو بهتر کنه 

بالاخره اون بچه چه دختر ، چه پسر ، به دنیا میاد . نه جنسیتش رو زندگی شما اثر داره نه حضور و عدم حضورش

خیلی چیزای مهم تری هست که به زندگی خودمون مربوطه 

هر چقدر کمتر به چیزای بی ربط فکر کنیم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله چه حوصله ای دارید یکی از دوستای صمیمی خودم و دخترعمه ام بارداره . نه میدونم چند ماهن و نه می ...

من مادرشوهرم زنگ زد گفت بارداره بی خبر بودم بعد گفت پرسیدم جنسیت بچشون چیه نگفته

کاربری دست دو نفره

من مادرشوهرم زنگ زد گفت بارداره بی خبر بودم بعد گفت پرسیدم جنسیت بچشون چیه نگفته

ولی اسی یچیزی بگم منم سر دخترم تا ماه هفت بنظرم نمیدونستم چیه بچه اولمم بود برام اصلا فرق نداشت شاید جاریت مثل من انومالی نرفته بوده

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
ولی اسی یچیزی بگم منم سر دخترم تا ماه هفت بنظرم نمیدونستم چیه بچه اولمم بود برام اصلا فرق نداشت شاید ...

مادرشوهرم گفت پنج ماهشه سنو ۱۶ هفتگی هم‌رفته با برادرشوهر کوچیکم رفته بود مجرده برگشته بود مادرشوهرم پرسبده بود جنسیتش رو اونم نگفته بود

کاربری دست دو نفره

دقیقا منم همینجوری بودم چون دختر بود خیلی طعنه و گفتن اینکه ایشالا بعدی پسر میشه تقریباً تا 6ماهگی گ ...

منم حرف زیاد شنیدم خواهر و بعد حدود سه سال هنوزم افسرده و داغونم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....