2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا واسه همه کنجکاوم خب یا دختر یا پسره چرا آدم باید قایم کنه آخه

پسره که نمیگه سوپرایز بشید ، شما هم اصلا نپرس و کنجکاوی نکن خودتو کوچیک نکن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
پسره که نمیگه سوپرایز بشید ، شما هم اصلا نپرس و کنجکاوی نکن خودتو کوچیک نکن

مگه پسر سورپرایز شدن داره ؟؟؟؟ 

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

آها خب این فرق میکنه شاید دختره میترسه طعنه بشنوه

دقیقا منم همینجوری بودم چون دختر بود خیلی طعنه و گفتن اینکه ایشالا بعدی پسر میشه 

تقریباً تا 6ماهگی گفتم پول سونو زیاد بود نتونستم سونو برم 

گفتن می‌رفتی شاید بچت مشکل داره 

گفتم اگرم مشکل داشته باشه که من سقطش نمیکنم 

هرچی خدا داده خیره 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

والا من از سونو برگشتم هرکی پرسید گفتم تا لحظه زایمانم میگفتن نه دروغ میگه دو قلوئه و پسره ، خودمم به شک افتاده بودم بخدا میگفتم نکنه زایمان کنم پیر باشه بگن دیدی دروغ گفت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خودشون دوس دلرن پسر باشه

انشالله هر چی دوست دارن باشه 

خب طبیعیه دیگه 

دوست دارن هر دو را داشته باشن 

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

والا من از سونو برگشتم هرکی پرسید گفتم تا لحظه زایمانم میگفتن نه دروغ میگه دو قلوئه و پسره ، خودمم ب ...

منم واقعا بعد ان تی هر کی پرسید گفتم چون سالم بودن بچه مهمه چرا نگم مگه چیه 

کاربری دست دو نفره