سلام مامانا خواهش میکنم کمکم کنید پسرم دوسال و نیم از امروز شرکردم که از پوشاک بگیرمش میدونم دیره ولی ب علت مشابه زیاد تا حالا نشد چیزی که خیلی خیلی باعثتعجبم شده اینه که هر بار پسرم میبرم دستشویی ادار میکنه یعنی زور میزنی و جیشش میاد بعد که میارمش بیرون به ده دقیقه نرسیده دوباره جیش میکنه مثلا ظرف یک ساعت شش بار!!!!!! همسرم میگه چون آزاد شده اینقدر ادرار میکنه ولی من میگم نکنه تکرار ادرار داره بعداصلا و ابدا همکاری نکرد با اینکه پایش برچسب و خوراکی و رنگ انگشتی و توالت فرنگی واسش گذاشتم خواهش میکنم هر کس تجربه داره در اختیارم بزاره خیلی ناامیدم
به نظرم خیلی دیر اقدام کردین برای از پوشک گرفتن من تو یه مجله خوندم یه سال و نیم مناسبه برلی پوشک گرفتن من خودم زیر دوسال به نظرم باید بگیرم از پوشک حالا ان شاالله که بتونی از پوشک بکیریش فقط صبرت زیاد باشه حتما
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
شبها جیش نمی کنند تو خواب کم کم اینجوری میشه فهمید اماده شدن
آخرشو متوجه نشدم عزیزم.
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
نمیدونم تو مجله اینجوری نوشته بود بعدم بچه های آبجیامم همه زیر دوسال از پوشک گرفته شدن و شب ادراری هم ندارن همشون یک سال 9 ماه شیر دادن یک سال 7 ماه اینا هم از پوشک گرفتن نهایت زسادش دو سال بوده البته کلا همه فامیلامون همینطورن
هر ده دقیقه نرماله بچه جیش کنه؟ خودش نباید بگه؟توقعم زیاده واسه روز اول؟
من هنوز وارد نیستم...ولی بقول خودت روز اوله.چه توقعی داری واقعا؟صبروحوصله داشته باش...اگرعصبانی بشی ممکنه رو روحیه اش اثربد بذاره ها.
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
من خودمهم دوسالگی خواستم بگیرم چن کارمندم و مامانم بچه رو نگه میداره همکاری نکرد باهام و اصلا نذاشت ...
برعکس هرچه بچه کوچیکتر باشه فرمان پذیر تره و اگه از دو سالگی رد بشه حداقل تا سه سالگی اذیتت میکنه این تجربه منه تو بچه های دور و بریام الان زندایی شوهرم دخترش یه سال و 5 ماهگی از جیش گرفت یه سال و 9 ماههم که الان باشه از شیر گرفته که رفتن مسافرت
الان پسر خودمم یه سال و 5 ماهشه زیاد متوجه نمیشه ولی همیشه میگم برو جلو در دستشویی شلوارتو دربیار تا بیام بشورمت میره همونجا شلوارشو در میاره وایمیسته دختر خواهرم که یه ماه بزرگتره میره تو دسشویی گریه میکنه که اونجا جیش کنه البته دخترا باهوش ترن اینجور وقتا. به خواهرم میگم حالا که علاقه داره بگیرش از پوشک
من از دکتر پرسیدم و خب خیلی تحقیق کردم بچه ها متفاوتن تا بیست ماهگی هم شیر دادم شما هم ببین صلاح چیه ...
ممنونم عزیزم شما هم همینطور