2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 47 پست
پوشک نکن به هیچ عنوان برای شبش هم پوشک شرتی بگیر دیگه پوشک رو بزار کنار بچه رو گیج نکن پسرت کاملا طب ...

نمی‌دونم آنقدر زوم هستم رو این بچه همش میگم یه مشکلی داره امروزم که اینطوری مرسی مامان رادین حون😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این پوشک هایی که مدل شورت هست بهش بده و هر 10 دقیقه یه بار ببرش دستشویی .. اولاش سخته  ا ...

شما هم اگه صبح بازش میکنی پوشکش خشکه شروع کن پسر دخترخاله من داره پنج سالش میشه هنوز شیشه میخوره شب پوشک میشه به نظرم بی خیالی دختر خالمه

پسر گلم 
خیلی مزاحم شدم فقط میشه بگین چقد طول کشید؟

عزیز دلم چهارروز تعطیلی داشتم تو مرداد شروع کردم روز آخر که جمعه بود بردمش پارک و قشنگ خوش کنترل کرد تو مهدم جیش نکرد پی پی رو هم دو هفته بعد نرمال نرمال بود اولش می ترسید از پی پی بعد من بهش گفتم خودت بشورش پی پی بره پیش دوستاش  دردسر ندم هر دفعه کلی بوس بای بای کردم که پی پی رفت خونشون ترسش ریخت 

پسر گلم 
شما هم اگه صبح بازش میکنی پوشکش خشکه شروع کن پسر دخترخاله من داره پنج سالش میشه هنوز شیشه میخوره شب ...

واقعا چطور چنین چیزی امکان داره؟؟😯😯😯😯😯

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
نه 😣 نگرانم کردین

من خواستم دلداری بدم نه نگرانتون کنم دکتر پسر من گفت من اصلا تا سه سالگی کاری با حرف زدن بچه ندارم بعد از سه سال راجع بهش با من صحبت کن میگفت فقط درک از محیط کافیه دختر دوست من تا سه سالگی مطلقا حرف نمیرد حتی دور از جون تشخیص اوتیسم هم دادن ندارد شکر الان هفت سالشه سالمه سالم