2777
2789

مجرده ولی توی همون شهری که پدرمادرش هستن خونه مستقل داره. بنظرتون خوبه؟  ما دوتا خونه داریم وقتی خالی بود رفت و امد میکردیم گاهی من و خواهرم میرفتیم اونجا میموندیم. الان دادیم اجاره. دلم میخواد بابامو راضی کنم برام خونه مستقل بگیره اونجوری که میخوام بچینمش

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

نمیترسی تنهایی؟؟ 

من که ی لحظه هم نمیتونم حتی برای چند ثانیه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شایدبعضیابگن خوبه

اماهیچی جای یک خانواده رونمیگیره اینکه هرروزمادروپدرتوببینی صبحانه ناهاروشام دورهم باشین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیترسی تنهایی؟؟ من که ی لحظه هم نمیتونم حتی برای چند ثانیه

شب برای خواب میرفتیم اونجا پیش مامان بابام

ولی نه برای چی بترسم. اتفاقا تا صب قر میدم😂

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

نظر خاصی ندارم. ولی خیلیا به این فکر میکنن که حتما خونه باباش یه مشکلی بوده!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شایدبعضیابگن خوبهاماهیچی جای یک خانواده رونمیگیره اینکه هرروزمادروپدرتوببینی صبحانه ناهاروشام دورهم ...

خب توی یه شهر که باشه میریم و میایم

شب برای خواب میرفتیم اونجا پیش مامان بابامولی نه برای چی بترسم. اتفاقا تا صب قر میدم😂

شاید ی چند ماه اینطوری باشه ها ولی بنظر من ترسناکههههه😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نظر خاصی ندارم. ولی خیلیا به این فکر میکنن که حتما خونه باباش یه مشکلی بوده!

نه عزیزم اکثرا بخاطر وضع مالی خیلی خوبه هرکی خونه مستقل داره

من تنهام.بعضیا خوبن ولی بعضیا فکر بد میکنن.بعضیام از اینکه یه خانم تنها زندگی کنه تعجب میکنن.

تعجب که فکر نکنم داشته باشه. حداقل اطراف ما اینقدر همه وضعشون خوبه که به بچه هاشون خونه مستقل دادن. و واقعا برای کسی که خانواده داره فکر نمیکنم فکر بد بکنن بقیه. 

نه عزیزم اکثرا بخاطر وضع مالی خیلی خوبه هرکی خونه مستقل داره

موافق نیستم، آدمای پولدار بسیار زیادی میشناسم و هیچ کدومشون تو همون شهر جدا از خانواده نیستن. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خیلی خوبه افرین بهت که به این فکر رسیدیحرف مردمم برات مهم نباشهخواهرمم ایران بود مستقل زندگی میکرد

مرسی عزیزم. اره اکثر ادمای دور ماهم بچه هاشون خونه مستقل دارن خیلی عادیه و رفت و امد دارن با پدر مادرن به هرحال توی یه شهرن ولی ما دادیم اجاره بابام گفت اینجوری بیشتر می ارزه. اما راضیش میکنم امسال دیگه نده به کسی

بعضیام خیلی دقت میکنن طرف کی میره کی میاد.فضولن.

اون که کلا همه جا هست. کنار خانوادتم باشی باز یه نفر پیدا میشه امارتو داشته باشه😃