2777
2789

من مشهد بزرگ شدم خونمون وکیل اباد جای خوبیه بالاشهر تقریبا ولی دبیرستانی بودیم مثلا یه دختری دوست پسر داشت و باهاش رابطه داشت و علنی بود خیلی زشت بود 

دیگه رابطه جنسی که واویلا ،حتی کسی باهاشون نمیگشت که بدنام نشن کسیم دوست پسر داشت قایمکی بود 

ولی دانشگاه رفتم تهران 

اینحا دختر ۲۰ ساله دانشجو دوست پسر داره خانواده درجریانن باهم عکس میزارن و میرن لواسون و ترکیه و رابطه جنسی دارن 

پسر حتی خواستگاریم نرفته خانواده دختر هم باهاش خوبن 

چه قدر متفاوت فرهنگا واقعا من خارج نرفتم انقدر دچتر شوک فرهنگی شدم خارج برم چه خبر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم شیرازیم جفتشو باهم تو‌ی یه محله میشه پیدا کرد😁😂

محل زندگی منم اینه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

واه واه مثلا اینا گریه داره تا تعجب 😔

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

تو یک آپارتمان ۱۰ واحدی تو یک کلان شهر ده گروه ساکنن، که هر کدوم از گروه‌ها می‌تونه شامل چند نفر با ...

نمیگم فرهنگ همه همینه 

ولی مثل مشهد بد نمیدونن و قطع ارتباط کنن یا بدرفتاری کنن 

اونا علنی رابطع دارن و تو تهران کسی اهمیت نمیدن

راستش من یه رگ مشهدی دارم تاجایی میدونم اونجام همین خبره فقط علنی نیست تو خانواده همه هم ب دوستاشون ...

منم تو مشهد دوستام دوست پسر دارن ولی مادر وپدر درحریان نیستن 

خواهر خودمم دوست پسر داشت ولی مادر وپدر درجریان نبودن

ببخشیدا اینا که از اول تهران نبودن.‌‌همه از همین شهرهای دور و ور تهران اومدن دیگه‌‌‌..والا اتفاقا مشهدیا بدترن.همه جا هم خوب و بد هست..محل ما پر از ترک،لر،کرد،شمالی،و همین مشهدی هست..وقتی میخوای نظر بدی جمع نبند..به قشر خاصی توهین نکن

...