راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلیاشون اینجوری ن هر جور راحتن میخوابن ...مال خواهرم برعکس آویزون میخوابید البته اسمپرنده اون نمیدونم چی بود ..ولی تازه خریدی تا یمدت از قفس در نیار تا عادت کنه به محیط جدید سمتشم نرو ،استرس میگیره ..من ملنگو اسکندر طوطی داشتم که صداش اذیتم میکرد پسش دادم ،شبها یه چیزی بنداز رو قفسش
به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑
خیلیاشون اینجوری ن هر جور راحتن میخوابن ...مال خواهرم برعکس آویزون میخوابید البته اسمپرنده اون نمید ...
عروس من امشب خیلی بی قراری میکرد در قفسشو باز کردم برا اولین بار اومد بیرون یعنی دلش میخواست بیاد بیرون بعد رفتم بگیرمش بندازم تو قفس پرواز کرد رفت رو پرده اتاقو کم نور کردم پرده رو تکون دادم بیاد پایین متاسفانه خورد به دیوار 🥺🥺
عروس من امشب خیلی بی قراری میکرد در قفسشو باز کردم برا اولین بار اومد بیرون یعنی دلش میخواست بیاد بی ...
ببین اشتباه کردی ..من خودمم اوردم خونه درش و باز گذاشته بودم ،دیدم تخمه ها رو بر میداره از ناراحتی فقط میندازه تو قفس ،کلا هیچی نمیخورد،زنگ زدم به پرنده فروشه گفت نباید از قفس درش میاوردی ،گفت در قفس ببنند تا سه ،چهار روز ،منم بستم اولش عصبی بود با نوکش میله های قفس و فشار میداد و از اینور به اونور تند تند راه میرفت ،بعد دیدم آروم شد ..عادت کرد ،بعدش هم تخمه ش و میخورد هم موقع خوابم میرفت تو قفس بقیه وقتها میومد بیرون ..چون به محیط آشنا نبوده این اتفاق افتاده ،چند روز از قفس در نیار محیط و بشناسه هیچیش نمیشه
به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑