2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیاشون اینجوری ن هر جور راحتن میخوابن ...مال خواهرم برعکس آویزون میخوابید البته اسم‌پرنده اون نمیدونم چی بود ..ولی تازه خریدی تا یمدت از قفس در نیار تا عادت کنه به محیط جدید سمتشم نرو ،استرس میگیره ..من ملنگو اسکندر طوطی داشتم که صداش اذیتم میکرد پسش دادم ،شبها یه چیزی بنداز رو قفسش 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

خیلیاشون اینجوری ن هر جور راحتن میخوابن ...مال خواهرم برعکس آویزون میخوابید البته اسم‌پرنده اون نمید ...

عروس من امشب خیلی بی قراری میکرد در قفسشو باز کردم برا اولین بار اومد بیرون یعنی دلش میخواست بیاد بیرون بعد رفتم بگیرمش بندازم تو قفس پرواز کرد رفت رو پرده اتاقو کم نور کردم پرده رو تکون دادم بیاد پایین متاسفانه خورد به دیوار 🥺🥺

الان خیلی ناراحتم عذاب وجدان دارم مدام میگم نکنه چیزیش شده باشه😔😔😔

عروس من امشب خیلی بی قراری میکرد در قفسشو باز کردم برا اولین بار اومد بیرون یعنی دلش میخواست بیاد بی ...

بالشو بچین تا بهت عادت کنه دستی بشه بیاد رو دستت 

اون تاپیکت هم خوندم تو سرما نزارش گناه داره 

ماله داداشم بیچاره سرما خورده بود تازه داره خوب میشه بهش دارو دادیم 

الان میزاریمش موقع خواب تو آشپزخونه یه پتو مسافرتی هم میندازم رو قفسش 

عروس من امشب خیلی بی قراری میکرد در قفسشو باز کردم برا اولین بار اومد بیرون یعنی دلش میخواست بیاد بی ...

ببین اشتباه کردی ..من خودمم اوردم خونه درش و باز گذاشته بودم ،دیدم تخمه ها رو بر میداره از ناراحتی فقط میندازه تو قفس ،کلا هیچی نمیخورد،زنگ زدم به پرنده فروشه گفت نباید از قفس درش میاوردی ،گفت در قفس ببنند تا سه ،چهار روز ،منم بستم اولش عصبی  بود با نوکش میله های قفس و فشار میداد و از اینور به اونور تند تند راه میرفت ،بعد دیدم آروم شد ..عادت کرد ،بعدش هم تخمه ش و میخورد هم موقع خوابم میرفت تو قفس بقیه وقتها میومد بیرون ..چون به محیط آشنا نبوده این اتفاق افتاده ،چند روز از قفس در نیار محیط و بشناسه هیچیش نمیشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

بالشو بچین تا بهت عادت کنه دستی بشه بیاد رو دستت اون تاپیکت هم خوندم تو سرما نزارش گناه داره ماله دا ...

عزیزم من وقتی گرفتمش صاحبش گفته بود بالش قیچی شد

بعد امشب دیدم رفته رو پرده یعنی دوباره باید قیچی بشه؟

عزیزم من وقتی گرفتمش صاحبش گفته بود بالش قیچی شدبعد امشب دیدم رفته رو پرده یعنی دوباره باید قیچی بشه ...

خوب اگه چیده شده بود که پرواز نمی‌کرد شایدم در اومده 

بده به یکی که بلده بالشو بچینه 

چهار روز شده 🥴باشه یه هفته دیگه هم صبر میکنم

آره اشکال نداره،خیلی اطرافش نرو ..وقتی بشناستت ازت فرار نمیکنه میاد رو دستت .والله خودت بری جای غریب کسی و نشناسی زمان میبره دیگه 😁😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز