2777
2789
عنوان

نشد چون خدا حسود بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 112 پست
همه بن بستای زندگیم ختم میشه به اینکه اون خواستم نرسیدم زجر من صلاحه ولی رسیدن به آرزوم جرم؟

درکت میکنم منم این روزا گذروندم یه سال تموم شب روز گریه کردم می‌دونی کجا برام دردناکتر بود اونجا که قرآن بغل کردم زار زار گریه کردم گفتم خدایا به راهی جلو‌روم بزار قرآن باز کردم جواب مثبت بود یعنی می‌رسیدم بهش اون موقع تو اسمونا بودم 

ولی چه میشه کرد بعد مدتی ولم کرد رفت البته دوست داشت ولی نشد به دلایلی 

منم میگفتم خدا گولم زده

ولی الان که فکر میکنم درست با خودم میگم بهتر نشد 

من بدبختی با اون دوست داشتم اما نشد

به هر حال سعی کن خودت آروم. کنی هرچند نمیشه 

فقط بهت میگم یه روز میاد به این روز هات فقط یه لبخند. تلخ میزنی و تمام

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

😭😭😭 من دیگه خوشحال نمیشم چه بهترین ازدواجو بکنم چه ثروت قارونو بهم بدن برام بی معنیه هرروز بخاطر ...

رسیدن به عشق بعدش بدبخت شدن خیلی بهتر از نرسیدن و حسرت خوردن بعدشه🥺😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه کن دعاهات تلف نشده ولی خدا نوکر ما هم نیست غول چراغ جادو که نیست عزیزم هزارتا نعمت داده بهت همش ...

نمیدونم😭😭😭پس چرا نمیده هزارنفر حاجت گرفتن حاجت من چرا داده نشد با ندادن اون خواستم همین نعمت هایی که داده رو دارم از دست میدم حال منو میبینه چرا به رحم نمیاد پس 💔😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خواسته من کل زندگی تخمی منو تحت تاثیر قرار داده من بابتش زجرروحی کشیدم من همه چیزمو دادم رفت

من میدونم چی میگی کاملا درک میکنم تجربه کردم

فقط میتونم بگم انشاالله بهترییین اتفاق برات بیفته و جبران بشه همه انتظاراتت 🤍

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چشمت به ظهور امام زمانمون روشن ان شاءالله🫂❤️‍🩹

مرسی گلم انشاالله باهم 🌷🌷🌷🫂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چه می‌شود تو را که من هم برسم به آرزویی …💔

واقعا چه میشدد 💔😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
عزیزمممم میفهممت عشق منم یه طرفس🙃

دارم گریه میکنم خیلی سخته همه باورات خراب بشن همه دیوار اعتماد و اعتقادت به خدا فروبریزه چقدر سختتته که بپذیری نمیشه چون خدا نخواسته این جگرمو میسوزونه😭😔

بنظرم چون خود خدا سرنوشت رو مینویسه خودش هم بخواد تغییر میده.وقتی نمیده یعنی نمیخواد‌قدرت داره چیزی ...

دقیقاا دقیقااا 

نمیدونم😭😭😭پس چرا نمیده هزارنفر حاجت گرفتن حاجت من چرا داده نشد با ندادن اون خواستم همین نعمت هایی ...

چرا نمیده؟

نمیدونم قشنگم

واقعا نمیدونم اما خودتو بذار جای خدا

فرض کن مثلا یه بچه گربه داری یه چیزیو میخواد، قطعا زورت نمیاد که بهش بدی ولی خب اگه یه سری نکته به ذهنت بیاد ممکنه ندی بهش .از مادر مهربونتره خب . 

آروم بگیر بیا بغلم😔😔❤️‍🩹🫂

فقط تو نیستی که ولی از طرفی خدام عقده ای نیست بدتم نمیخواد حتی اگه گناهکار عالم باشی

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

درخواستمو قبول کن

باشه فقط لطفا راجب عشقم و دلیل نبودش سوال نپرس نمیخوام تداعی کنم 😭