2777
2789
عنوان

نشد چون خدا حسود بود💔

2263 بازدید | 112 پست

چشم دیدن دوتا عاشق کنار همو نداره چقدر دعا خوندم التماس کردم زار زدم چه ختمای سنگینی که برنداشتم چقدر تا صبح التماس نکردم ولی نشد نه حکمت بود نه مصلحت خودخواهی خدا بود که میخواست حرف حرف اون باشه خوشبختی اجباریتو دادم سگ خورد دنیا با همه زرق و برقش به اندازه بال مگس واسم ارزشی نداره روحم مرد خدا کشتش فقط جسمم زنده اس که به انتظار مرگ بدون شوق و ذوقی میشینم تا این دنیا تخمی تمام بشه و خدا رو هرگز نمیبخشم هرگززز

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

نشد چون تو نتونستی بفهمی 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهممت.... منم پره بغضم از خدام گله دارم اما تهش باز میگم جز خودش خوب و بدم و نمیدونه چاره ندارم ک بهش پناه ببرم وگرنه خیلی ازش دلخورم دست گذاشت رو نقطه ضعفم درصورتی ک من باهاش کلی حرف زدم ک این کارو نکنه ک میشکنم اما کرد... دیروز حرم امام رضا بغضم بین جمعیت ترکید همه نگام میکردن خیلی حس بدی بود

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

استغفرلله😐

امروز از قضا دفتر خاطرات شوهر سابق خواهرمو پیدا کردم که توش چقدر ابراز عشق کرده بود به خواهرم. خواهرمم متقابلا همینطور. با زووووور با هم ازدواج کردن و حتی پنج سال هم زندگی نکردن. اون همه ادعای عاشقی همه اش دود شد رفت هوا

کاش خواهرم هیچ وقت با اون آقا ازدواج نمیکرد

حتما خیر و مصلحتی درس هست که تو بی خبری

منم بچم مرد گفتم حکمت خداست شما به عشقت نرسیدی اینجوری میگی...قطعا بدون که با اون خوشبخت نمیشدی عزیزم.

انسان خیلی حقیر تر از اونیه که حکمت این چیزا رو بدونه. منم اوایل اینجوری بودم تا بهم ثابت شد که چقدر خدا دوستم داشته...شماهم چند سال دیگه متوجه میشی.

میفهممت.... منم پره بغضم از خدام گله دارم اما تهش باز میگم ج خودش خوب و بدم و نمیدونه چاره ندارم ک ب ...

نه اخه باید حرف حرف اون باشه دنیا زیر و رو میشد اگه من به خواستم میرسیدم 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
منم بچم مرد گفتم حکمت خداست شما به عشقت نرسیدی اینجوری میگی...قطعا بدون که با اون خوشبخت نمیشدی عزیز ...

ول کن اینا حرفن من دلم میخواد با اون بدبخت باشم به هرسازی خدا زد من رقصیدم ولی چی نصیبم شد هیچی 

نه اخه باید حرف حرف اون باشه دنیا زیر و رو میشد اگه من به خواستم میرسیدم

مشکل همینه ک میگن کارای خدا از درک ما خارجه میگن خودش بهتر میدونه ک چی به صلاحمونه 

دارم بت میگم من شکستم کامل خورد شدم قلبم درد گرفت از اتفاقی ک افتاد اما بازم دارم خودمو قوی نشون میدم از درون داغونم

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

راستش انگار حرف بعضیامو نمی پسنده.مارو دوست نداره

کاش فقط دوست نداشت لجه کلا من تا ابد اسمشو نمیارم ازش متنفرم