2777
2789
عنوان

بوتاکس یا چربی کدوم بهتره

52 بازدید | 6 پست

امروز رفتم دکتر گوش و حلق و بینی.... کار زیبایی هم انجام میده.  بعد دکتر گفت برای صورتت اگر خیلی کم به لب و گونه هات ژل بزنی خیلی قشنگ تر میشه ؟ ازش درباره تزریق چربی پرسیدم گفت بده مخصوصا صورتت گرده بد فرم میشه .خیلیا برای تخلیه چربی میان پیش ما سخت هم هست .

حالا شما تجربه کدوم رو دارین چطور شدین ؟ از این گونه موش خرمایی اینستاگرامی منظورم نیست طبیعی باشه .

کلید خوشبختی : مرنج و مرنجان🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوتاکس که کلا ربطی به ژل و چربی نداره

بین این دو تا ژل خیلی بهتره و حساسیت کمتری میده جذبش هم دیرتره. یه زخم و فرورفتگی اضافی هم تو محل تخلیه نمیمونه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بوتاکس که کلا ربطی به ژل و چربی ندارهبین این دو تا ژل خیلی بهتره و حساسیت کمتری میده جذبش هم دیرتره. ...

اره نوشتم اشتباه کردم به جای ژل .

باعث سفت شدن پوست هم میشه؟ تابحال انجام دادی؟ راضی هستی؟

کلید خوشبختی : مرنج و مرنجان🙏
اره نوشتم اشتباه کردم به جای ژل .باعث سفت شدن پوست هم میشه؟ تابحال انجام دادی؟ راضی هستی؟

پوست پر میشه و طبیعتا کمی سفتتر میشه. با دوستام و مادرم و خالم رفتم اونا انجام دادن من نگاه میکردم.

خودم صورتم گرده و به نظرم رو صورت گرد خوب درنمیاد مگه برای لب یا چونه که لازم نداشتم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.