2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطورم

یه مسعله مهمو انقد بد بیان میکنم که باعث دعوا میشه

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

منم همینم خیلی بده

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

خودتو جای طرف بزار.. لحن کلام خیلی موثره... من به شخصه کسی ک با لحنش ازارم بده برا همیشه میزارم کنار

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

هیچوقت نزارحرفی به دلت بمونه که باعث ازارخودت بشه ولی دربیانش ازالفاظی استفاده کن که درعین اینکه منظورت رومیرسونه باعث دلخوری نشه 

عصبانی نشو وباارامش وباادب حرفت روبزن

برای سلامتی دخترم دعاکنید

اول از هر چیزی حرفی رو بگو که‌کاملا بهش اعتقاد داری.که اگه کسی بهت گفت چرا این حرف رو میزنی؟نگی از بچگی بهم اینطوری گفتن.شما یه انسانی و قدرت تفکر داری.

بتمرگ و بشین و بفرما هر سه معنیش یکیه.ولی آدم با احترام گذاشتن به دیگران اول به خودش احترام گذاشته.

خودت رو همیشه جای دیگران بذار.

هیچوقت بی دلیل از یه گروهی متنفر نباش.

قضاوت بیجا نکن.

مهربونی رو تمرین کن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده