2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 99 پست
درسته واقعا.بعضی از پسرا واقعا مریضن و فقظ می‌خوان ذهن دختر رو درگیر خودشون کنن.دلیلش چیه؟!

چی بگم، خب مریضن دیگه

بیچاره دختر کم سنی که باور کنه

من عاقلم دیگه خودم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گگلم نمیدونم منطورت کدوم تاپیکه

نه پست قبلی ک فرستادم برات فلب رنگی فرستادم، 

نگاه الان هم میزارم قلب رنگی

دیدیشون تو همین پست؟؟   

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

دوست منم همین رابطه رو با پسر فامیل داشت 

میگفت دلم نمی‌خواد با کس دیگه ایی حرف و بزنی و کلیی حرف ...

اخرم غحش و فحش کشیش گل کرد الانم روزی 300 بار زنگ میزنه 

اگه ایشون شرایطش خوبه و ... چرا که نه

.

چه کاریه دختر ...سر سنگین باش

کاریش ندارم واقعا

دیگه31سالمه فهمیدم دنیا چخبره

برام مهم نیس هیچکی

چی بگم، خب مریضن دیگهبیچاره دختر کم سنی که باور کنهمن عاقلم دیگه خودم

اره واقعا...خدا ازشون نگذره

آخه میدونی مشکل چیه؟! مشکل اینه که پسرای کم سن هک این بازیا رو بلدن! یعنی از 18 سالگی طرف یاد گرفته لا.شی بازي رو... 

دوست منم همین رابطه رو با پسر فامیل داشت میگفت دلم نمی‌خواد با کس دیگه ایی حرف و بزنی و کلیی حرف ... ...

خب خاستگاری نکرده فقط تو اینستا برام پست میفرسته، 

بعد چن روز پیش یه پست دخترونه فرستاد، من استیکر خنده گذاشتم، نوشت خودتم اینجوری هستی؟ جوابشو ندادم

اره واقعا...خدا ازشون نگذرهآخه میدونی مشکل چیه؟! مشکل اینه که پسرای کم سن هک این بازیا رو بلدن! یعنی ...

آره آفرین، دقیقا، پسرا از سن پایین واردن

ولی دختر انقدر احساسیه که باید ضربه ها بخوره تا عقلش بیلد سرجاش، بعدم که عقلش اومد سرجاش دیگه بی حوصلس از بس ضربه خورده و شوق نداره

ولش کن الکی هم ذهنت و درگیرش نکن🤍اون و که ارع می‌دونم

نه عزیزم، دیگه انقدر ضربه خوردم که به هییییییییچ کسی اعتماد ندارم، مگراینکه بیاد خاستگاری و نامزدم باشه

😃😃😃ما دبیرستانیا چمونه

منظورش کارای بچگانمون بود، میگه که به بالای سی نمیخوره رفتارتون، نمیدونه که هر چی ک س خله سر راه من قرار میگیره، حتی بالای سی سالگیم

آره آفرین، دقیقا، پسرا از سن پایین واردنولی دختر انقدر احساسیه که باید ضربه ها بخوره تا عقلش بیلد سر ...

وااااای چه خوب که اینو گفتی،من فکر میکردم فقط خودم ساده و بی سیاست بودم و ضربه زیاد خوردم!

منم تا حالا بازیم دادن جوری که دیگه نسبت به پسرا بدبینم.

ولی نمیدونم چطوری بعضی از دخترا از سن کم با ر.لشون بودن و حتی باهاش ازدواج هم کردن! واسم سواله اینا چطوری بلد بودن و ضربه نخوردن!