لطفا اگر کسی رو میشناسید که بینیش خوب شده یا خودتون عمل کردید و راضی اید و اطرافیان میگن خوب شده. دکترتون رو معرفی کنید. شهر های جنوبی نباشه ممنون میشم. مثلا تهران قزوین تبریز زنجان شمار کشور
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلام عزیزم من ۵ ماه بینیمو عمل کردم کلی گشتم تو شهرستان تو تهران تو کرج که دکتر خوب پیدا کنم به این نتیجه رسیدم که هر دکتری هر چقدرم کاراش خوب باشه کارخرابی هم داره و عمل بینی یه عمل کاملاً شانسیه عمل من خدا را شکر خیلی خوب شد و فرم طبیعی داره ولی یه خانومی چند روز بعد از من پیش همین دکتر عمل کرد و متاسفانه عملش وحشتناک شد سوراخهای بینی غیر قرینه بخیههای بیرونی بینی وحشتناک و عفونت کرد و مشکل تنفسی هم پیدا کرد اگه واقعاً مشکل حاد نداری سمت عمل نرو چون ممکنه بینیت خراب شه باید اینو هم در نظر بگیری که ۵۰۵۰ است، یعنی پی خرابیش رو هم ب تنت بمال بعد برو، اصن هم به فرم بینی کسی دیگه دل خوش نباش که مثه اون بشی