2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست
پریود شدنش برات عادی میشه ولی اگه آمپول میزدی تا قیامت با استرس زندگی میگردی..هر مریضی رو بهش ربط می ...

شوهر منم اینجوریه هرچی بشع میگه توکردی.براهمین نتونستم به قول شما تا ابد هرچی میشد میگفت مال اون امپوله که زدی 

بخدا خیلی سخشونه من دیدم که میگم ..خیلی سخته ان شالله دختر شما سال دیگه بشه یکسالم بزرگتر بشن خیلی ...

ممنون عزیزم پناه بر خدا ..برای مدرسش شورتکس بخر یه لایه محافظ داره خیلی خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم اینجوریه هرچی بشع میگه توکردی.براهمین نتونستم به قول شما تا ابد هرچی میشد میگفت مال اون امپ ...

ولی ۱۱سال هم زود نیست برای پریودی من از دکتر. غدد پرسیدم گفت بالای ده سال طبیعیه ولی خب واقعا گناه دارن ..دختر منم تپله می‌دونم تا قبل عید پریود میشه کاش این مدت کمی قد بکشه ..این همه آمپول زدم قدشم زیر ۱۶۰ بشه این وسط مثلاً چکار کردم

شوهر منم اینجوریه هرچی بشع میگه توکردی.براهمین نتونستم به قول شما تا ابد هرچی میشد میگفت مال اون امپ ...

دخترتون موهای بدنش رو شیو می‌کنه ؟ میخام بدونم چند وقت بعداز کامل شدن موها پریود میشن ؟

دخترتون موهای بدنش رو شیو می‌کنه ؟ میخام بدونم چند وقت بعداز کامل شدن موها پریود میشن ؟

نه عزیزم تاحالا شیو نکرده یعنی نمیدونم ازچه روشی استفاده کنم براشیو ‌...نمیدونستم اینقدر زود پریود میشه گفتم بزاربعد پریویش میبرم لیزر ...خیر سرم فکر کردم دوازده سیزده سالگی میشه  ..نمیدونستم یازده سالگی میشه ....مرکز لیزرکه میرفتم میگفت حیفه نزن تاپریود شد بارش لیزرچون تاپریودنشن نمیشه ..دختر من یکساله کامل موهاش دراومده تاامسال پریود شد 

نه عزیزم تاحالا شیو نکرده یعنی نمیدونم ازچه روشی استفاده کنم براشیو ‌...نمیدونستم اینقدر زود پریود م ...

الان که پریود شده حتما شیو کن بخاطر بهداشتش ..من موبر براش خریدم خوبه راضیم