2777
2789
عنوان

دخترم

189 بازدید | 20 پست

سلام خانما صبحتون بخیر ‌....خانما دخترم کامل ۱۱سالش هست یعنی متولد شهریور ۹۳.....دیروز پریود شد خودم حس میکنم زود بود خودشم تاشب گریه میکرد اصلا باورش نمیشد خیلی حالم بده چون خودمم پذیرششو نداشتم نگران قدشم الان قدش ۱۵۳ هست کسی تجربه ای  داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  مبارکش باشه نباید دخترت متوجه نگرانیت میشد ..خاطره بدی تو ذهنش میمونه..اگه میتونی براش یه کیک و کادوی کوچولو بگیر و بهش بگو که شوکه شدی از اینکه دختر کوچولوت بزرگ شده 

عزیزم مبارکش باشه نباید دخترت متوجه نگرانیت میشد ..خاطره بدی تو ذهنش میمونه..اگه میتونی براش یه کیک ...

نزاشتم متوجه بشه ولی خیلی ناراحت شدم کاش ۱۲سال به بالا میشد اصلا نمیتونه خودش وجمع کنه خیلی‌ گریه کرد باخوندن این تاپیکم که فهمیدم همین قد میمونه کاش منم امپول زده بودم براش حداقل قدش تا۱۶۰میرسید

نزاشتم متوجه بشه ولی خیلی ناراحت شدم کاش ۱۲سال به بالا میشد اصلا نمیتونه خودش وجمع کنه خیلی‌ گریه کر ...

نه عزیزم دخترتون حداقل ۶سانت دیگه قد میکشه قول میدم ..اتفاقا کار خوبی کردی آمپول نزدی من با اینکه آمپول زدم حدودای ۱۱ونیم پریود میشه و خیلی تفاوت تو زمان پریودی نداره 

نه عزیزم دخترتون حداقل ۶سانت دیگه قد میکشه قول میدم ..اتفاقا کار خوبی کردی آمپول نزدی من با اینکه آم ...

من‌ خیلی میخواستم بزنم براش شوهرم نزاشت خیلی وقت بود سینه هاش دراومده بود وموهای زائد داشت وچربی مو ...میدونستم‌ پریود میشه همین چند وقته تا بعد تولد ۱۱سالگیش پریود شد .اما تا یکسال پیش قدش خوب رشد میکردولی بعدش کم‌...الانم ۱۵۳ هست خداکنه حرفتون درست باشه وحداقل ۵سانت ورشد کنه عزیزم چه قرص یاشربتایی براش بگیرم ممنون میشم بهم بگین ❤

من‌ خیلی میخواستم بزنم براش شوهرم نزاشت خیلی وقت بود سینه هاش دراومده بود وموهای زائد داشت وچربی مو ...

پناه بر خدا عزیزم انشاالله اول از هر چیزی تنش سلامت باشه ...ویتامین د حتما حتما حتما بده اگه تنبل نیستی و فراموش نمیکنی دوز هزار بگیر هرروز با ناهار بده اگرم حوصله نداری ۵۰ هزار بگیر ماهی یکی من خودم ماهی یکی میدم به دخترم ..قرص کلسیم هم بخوره عالیه ولی خب سعی کن ببری دکتر غدد براش دارو بنویسه ..ورزش هم میتونی بفرست عالیه ..قد شما و همسرتون چنده؟؟ دخترت تپله؟

پناه بر خدا عزیزم انشاالله اول از هر چیزی تنش سلامت باشه ...ویتامین د حتما حتما حتما بده اگه تنبل نی ...

ممنون‌ عزیزم .تن شما وعزیزانتونم سلامت ...نه فراموشکار نیستم گلم میتونم هرروز دوز ۱۰۰۰وبدم ...کلسیمم ازداروخونه تهیه میکنم ...گلم قدخودم ۱۶۲شوهرم ۱۷۵ .دخترمم توپول هست اضافه وزن داره قدش ۱۵۳وزنشم ۵۴

ممنون‌ عزیزم .تن شما وعزیزانتونم سلامت ...نه فراموشکار نیستم گلم میتونم هرروز دوز ۱۰۰۰وبدم ...کلسیمم ...

میانگین شما و همسرتون میشه ۱۶۲ اگه دکتر ببری به امید خدا میرسه به این قد ..دختر منم تپله قدش فک کنم۱۵۱ وزنش۵۳ ..از هشت سالو دوماهگی براش آمپول زدم تا ماه قبل ..دختر. من آبان ۱۱سالش میشه

میانگین شما و همسرتون میشه ۱۶۲ اگه دکتر ببری به امید خدا میرسه به این قد ..دختر منم تپله قدش فک کنم۱ ...

عزیزم منم خیلی میخاستم ببرمش دکتر باباش مخالف بود ودخترمم شدید ازدکتر وآمپول ومحیط دکتر ازبچگی ترس داشت نتونستم ببرمش ...دختر منم توپوله وفکر کنم همینم  تاثیر داشته توزود پریود شدنش .اما سعی میکنم ببرمش دکتر مکمل بنویسه ان شالله چندسانت بیشتر قدبکشه حداقل تا ۱۶۰برسه خداکنه .چقدر نسل الان با زمان ماها فرق کردن ما کی اصلا میدونستیم بلوغ زودرس چیه اکثرا همون ۱۲سیزده پریود میشدیم 

عزیزم منم خیلی میخاستم ببرمش دکتر باباش مخالف بود ودخترمم شدید ازدکتر وآمپول ومحیط دکتر ازبچگی ترس د ...

دقیقا ..من خودم کلاس نهم پریود شدم ..ولی دخترم اگه آمپول نمیزدم یکسال پیش میشد ..منم خیلییی نگرانم یعنی اگه دخترم پریود بشه صدرصد افسردگی میگیرم ..دعا کن تا سال دیگه نشه واقعا نمیتونه خودشو جمع کنه

عزیزم منم خیلی میخاستم ببرمش دکتر باباش مخالف بود ودخترمم شدید ازدکتر وآمپول ومحیط دکتر ازبچگی ترس د ...

پریود شدنش برات عادی میشه ولی اگه آمپول میزدی تا قیامت با استرس زندگی میگردی..هر مریضی رو بهش ربط می‌دادی 

میانگین شما و همسرتون میشه ۱۶۲ اگه دکتر ببری به امید خدا میرسه به این قد ..دختر منم تپله قدش فک کنم۱ ...

زنده باشه گل دخترتون ان شالله تنشون سالم باشه ...واقعامادر بودن سخته دختر من ۵روزه پریوده خداشاهده پیرشدم میگه دلم کمرم خودم پدمیزارم برمیدارم کثیف کاری میکنه بلدنیست من موندم مدرسه چیکار کنه 

دقیقا ..من خودم کلاس نهم پریود شدم ..ولی دخترم اگه آمپول نمیزدم یکسال پیش میشد ..منم خیلییی نگرانم ی ...

بخدا خیلی سخشونه من دیدم که میگم  ..خیلی سخته ان شالله دختر شما سال دیگه بشه یکسالم بزرگتر بشن خیلی عاقلتر میشن خیلی بهتره .