2777
2789

فرض کنید شوهرتون یک همکار خانم مجرد سن بالا داره که قبلا به شوهرتون علاقه داشته . و الان میخواد برا شوهرتون تولد بگیره در کافه

والان نمیدونم اطلاع داره که شوهرم ازدواج کرده یا نه

اگر شما  اتفاقی پیام اون خانم داخل گروه واتساپ داخل گوشی شوهرتون ببینید چکار میکنید؟

اینم در نظر بگیرید ک شوهرتون ناراحت بشه رفتین سر گوشی اش

تعداد رای : 31
نظرسنجی
به شوهرم میگم
22
70%
محل نمیدم
1
3%
بقیه جواب ها داخل تاپیک
8
25%

ب شوهرم میگم که بری دیگه بین من و تو همه چی تمومه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

خودمو تو محل کار همسرم نشون میدم که بفهمه طرف مزدوج شده😈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط سختیه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خیلی سر بسته به همسرت بگو

تولدته، جایی برنامه نداری؟ بریم با هم فلان جا تولد بگیریم

جوری هم تظاهر کن که مثلا نمیدونی قضیه چیه

خلاصه یکجوری از زیر زبونش بکش بیرون که میخواد بره تولد اون خانم که میخواد براش بگیره

و بعد هم بزن به سیم آخر

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

اجازه نمیدادم به دختره میگفتم من خودم براش برنامه دارم میخواییم ی تولد دونفره داشته باشیم. 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

منم خوشگل میکنم و با همسرم میرم تولد اگه نبره هم میگم یا منم میبری یا دیگ منو نمیبینی

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁