2777
2789
عنوان

دسر

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 35 پست
😂😂 گفتم ک پست های بعدیتم درسته

شما حالا چرا حرص میخوری گوشت و برنج رو بخور 😊😊😊

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حرف زشت رو توزدی ک گفتی شکمتون روسیر میکنین سطح شعورت از نوع نگارشت پیداست من کلا باکسایی ک مرغشون ی ...

در جواب توهین‌های شما بود اتفاقا 

زیاد دیدم اینجا جنجال راه می‌اندازی 

جدید نیست رفتارت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کادایف وگردو وبستنی بخر 

کادیف رو با کره نرم کن وگردو بریز در قالب مربعی مقداری بریز وبعد بستنی روش بریز وپرس کن وبعد دوباره کادایف وبعد بستنی تا جای دلخواه روش رو با گردو تزین کن وبعد بزار فریزر وقتی مهمونا اومد سرو کن

سلام 

بابت لحن تند و بدم از شما معذرت میخوام دیدم مدام میگین دروغ میگه دروغ کنتور نداره عصبی شدم و شرایط جسمانی بدی هم داشتم تازه زایمان کرده بودم نفهمیدم چیشد 

بازم معذرت بابت لحن و رفتارم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
سلام بابت لحن تند و بدم از شما معذرت میخوام دیدم مدام میگین دروغ میگه دروغ کنتور نداره عصبی شدم و شر ...

تو تاپیک برنج و گوشت 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
سلام بابت لحن تند و بدم از شما معذرت میخوام دیدم مدام میگین دروغ میگه دروغ کنتور نداره عصبی شدم و شر ...

سلام خانم 

اشکال نداره پیش میاد 

ممنون از احترامی که گذاشتین ❤️🌱