2777
2789
عنوان

دسر

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انداختن نیست کیفیت مواد غذایی مهمه نه فقط شکمشون رو سیر کنیم شما هم یاد بگیر بحث تو تاپیکی تموم میشه ...

شما هرجا سرت کلاه بزارن میگی کیفیتش خوبه گوشت گرم اونم جای معتبر کیفیت داره ما مثل شما نیستیم دوستنداریم گوش دراز فرضمون کنن

بحثشو بستن تایپ کرده بودم گفتم حرفی ک زدی بی جواب نمونه

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
شما هرجا سرت کلاه بزارن میگی کیفیتش خوبه گوشت گرم اونم جای معتبر کیفیت داره ما مثل شما نیستیم دوستند ...

فیله گوسفندی برای برگ هست نه گوشت عادی مصرفی سرم کلاه نداشتن خیالت راحت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فیله گوسفندی برای برگ هست نه گوشت عادی مصرفی سرم کلاه نداشتن خیالت راحت

ن اتفاقا من فقط ران گوسفندی میگیرم مغز رانشم فرقی با بقیه قسمت هاش نداره  قسمت خوبشم هست من فقط خیالم بابت خودم راحته بقیه ب من مربوط نیست فقط از این توهینو سطح درک وشعور ادم حالش بد میشه

پست های بعدی تو قطعا درسته خوش باشی🤫😜

ن اتفاقا من فقط ران گوسفندی میگیرم مغز رانشم فرقی با بقیه قسمت هاش نداره قسمت خوبشم هست من فقط خیال ...

مغز ران برای چنجه هست جانم 

من یک بار از همین فروشگاه ها اتفاقا گوشت گرفتم سری اول پختم برام شد عبرت ...

حالا شما بگیر برای خودت ولی فکر نکن بقیه دروغ میگن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ن اتفاقا من فقط ران گوسفندی میگیرم مغز رانشم فرقی با بقیه قسمت هاش نداره قسمت خوبشم هست من فقط خیال ...

من به شما تو هین نکردم ولی خودت همین چند تا پستت رو بخون ببین چقدر زشت حرف زدی 

مغز ران برای چنجه هست جانم من یک بار از همین فروشگاه ها اتفاقا گوشت گرفتم سری اول پختم برام شد عبرت ...

😂😂 گفتم ک پست های بعدیتم درسته

من به شما تو هین نکردم ولی خودت همین چند تا پستت رو بخون ببین چقدر زشت حرف زدی

حرف زشت رو توزدی ک گفتی شکمتون روسیر میکنین سطح شعورت از نوع نگارشت پیداست من کلا باکسایی ک مرغشون ی پا داره میگم حرفت درست چون باهرکسی نمیشه ک بحث کرد

روز خوش ریپ بزنی هم مهم نیست دیگه