2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم و خيالپردازي و خودازاري

خودآزاری و کاملا موافقم عشق فقط و فقط درده 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

محبتی بی دریغ و بدون آسیب 

یعنی اینجوری نباشه که طرف نتونه بهت آسیبی بزنه بدونه میتونه در حقت بدترین جنایت هارو هم انجام بده بزنتت خیانت کنه و... ولی تصمیم بگیره دوست داشته باشه باهات خوب باشه عاشقت باشه

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️ 

عشق مثل نم نم بارون میمونه نه آنقدر تند که آسیب بزنه بهت و نه آنقدر کم (مثل بارونایی که یک دقیقه ای با سرعت زیاد میزنه بعد بند میاد) که اصلا وجودشو نفهمی …

نم نم میزنه رو موهات آروم روحتو نوازش میکنه و کنارت میمونه …

خودآزاری و کاملا موافقم عشق فقط و فقط درده

حتي عشق مادر فرزندي هميشه نگراني و ازار رواني توش هست

اون عشق ب غريبه هم ك باز همينه چون معمولا سطح اين عشق حتي دو طرفه هم باشه يكي نيست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

از تجربه خودم بگم؟ چیزی که خودم دیدم و لمس کردم توی زندگی؟ 

عشق وجود داره، دنیا بدون عشق قابل تحمل نبود

بین انسانها خیلی باورش ندارم ،بیشتر یه نوع وابستگی و دوست داشتنه 

حتی مواردی هم بودن که پدر و مادر نسبت به بچه هاشون عاشق نبودن! چه برسه بقیه ارتباطات انسانی... 

تنها مثالی که نمیشه نقضش کرد عشق بین خدا به انسانه

غیر از اون چیزی نیست 

ولی بشدت به مثال‌های دیگه عشق باور دارم و از نظرم جهان لبریز از عشقه فقط خودمون باید پیداش کنیم 

عشق به کتاب خوندن، به نوشتن، به هنر، به ورزش کردن 

عشق به چیزایی که روحمونو نوازش میکنن 

عشق به طبیعت، عشق به درختای بلند و سر به فلک کشیده، عشق به پروانه‌های رنگی 

عشق به غروب آفتاب، عشق به صدای بارون 

عشق به گرمای شدید و غیرقابل تحمل تابستون

عشق به حیوونا 

عشق به امید 

عشق به آینده و رویا پردازی 

عشق به زندگی 

عشق به خودمون

چیزایی که 90 درصدشونو تجربه کردم، نفس کشیدم و لمسشون کردم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

حتي عشق مادر فرزندي هميشه نگراني و ازار رواني توش هستاون عشق ب غريبه هم ك باز همينه چون معمولا سطح ا ...

بشدت موافقم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من خودم احساس میکنم عشق یه احساسه که بعذ چند ماه یا چند روز از بین میره یه نوع وابستگییه

من تجربه عشق دارم

والا ب درد نميخوره 

روابطي ك بر پايه علاقه معمولي و اعتماد و احترام متقابل هست بهتره

عشق معمولا با رنج همراه هست حالا نه لزوما هميشه ولي وقتي طرف مقابل دچار مشكلي بشه  يا ناراحتيش رو ببيني يا از دستش بدي ديگه نميشه راحت ب زندگي عادي برگشت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره