2777
2789
عنوان

با ماشین تصادف کردم شوهرم اینقد سرو صدا کرد آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 62 پست

بابام بهم زنگزد از شدت گریه نتونستم باش حرف بزنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره گلم پیش میاد ول کن اعصابتو خورد نکن بالخره شدهدیگه فدای سر بچهات والا اصن ازکجا معلوم خدا ا ...

الان تو حاله تو گوشیش اینقد احمقه ک نمی فهمه ک ممکنه بود پسرم از شیشه پرت میشد بیرون

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
مگه ماشین تاب بر میداره؟؟

نمیدونم منطورم اینه فرمونش اصلا تعادل نداره کلا تو حرکت کلا نامیزون میره زیر بندیش بنظرم داغون شد

ولش کن بزار همونجا بشینه محلش نزار توام

محل چی بذارم بهش بره بمیره نفهم

اعصابتو خورد نکن بعضی مردا تا ابد نفهمن

مرسی که اومدی تاپیکم انشالله خدا برات همیشه خوب بخاد

جلوی پارکینگ حواسم نبود ب جای ترمز پامو گذاشتم رو گاز شانس آوردم پام رو کلاج بود وگرنه رفته بودم تو ...

بخدا من غصه ماشینو نمیخورم بلاخره برا هرکسی پیش میاد من فقط رفتارشوهرم حالم خیلی خراب کرد