2777
2789
عنوان

با ماشین تصادف کردم شوهرم اینقد سرو صدا کرد آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 62 پست
نه اصلا خوب بود که رفتیم فقط چون میگ ماشین خیلی خرج اورد و دیگ بدرد نمبخوره

نگران نباش هیچی نمیشه  

فدا سر خودت و بچه ات ، سعی کن بهش فکر نکنی 

ان شاالله خدا بهتر از اینها رو برات جور کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=394590708]اونش مهم نیست،مهم اینه که مال خودته،فدای سرت بهش فکر نکن،ولی اگه تصادف کرد بکوب تو ...

مردا کلن ادعان،شوهر من کنارم میشینه انقد ایراد میگیره چند بار وسط راه زدم کنار گفتم خودت بشین فقط حرف نزن دیگه

تو چه قشنگی😍...

خدا به خودم و بچه هام رحم کرد چون قشنگ نزدیک بود چپ کنم بعد اون حرص آهنو میخوره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خاک تو سر بیشعورش،ببخشید البته

ن واقعا خاک برسر احمق بیشعورش دارم براش

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اخه گفتن برادرم

برادرم و پسرخاله شوهرم

نگران نباش هیچی نمیشه فدا سر خودت و بچه ات ، سعی کن بهش فکر نکنی ان شاالله خدا بهتر از اینها رو برا ...

ممنونم حالم خیلی بده بیشتر از برخورد شوهرم

اااع پس من چرا خنگ شدمم😂😂😂😂اخه هیجوقت تصور نمیکردم برادر با پسرخاله ی شوهرخواهر دوست باشه 😂😂😂

با برادرم نبود اصلا اون با ماشین خودش بود برادرمم با ماشین خودش شانس من دیدن مردم جمعن وایسادن پیشم

گفت برادرم همراه پسرخاله اش شاید برادر اسی با پسرخاله شوهرش با هم بودن

نه باهم نبودن جدا جدا بودن

با برادرم نبود اصلا اون با ماشین خودش بود برادرمم با ماشین خودش شانس من دیدن مردم جمعن وایسادن پیشم

عب نداره گلم پیش میاد ول کن اعصابتو خورد نکن بالخره شدهدیگه فدای سر بچهات والا اصن ازکجا معلوم خدا اینکارو نکرده ک جلوتر اتفاق بدتری نیفته ب شوهرتم بگو چرت نگو ماشینه دیگه وسیلس پیش میلد

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️