2777
2789
عنوان

با ماشین تصادف کردم شوهرم اینقد سرو صدا کرد آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 62 پست
بعد اومدم داخل قبل اونا به شوهرم گفتم پسرمو هواسمو پرت کرد ماشین افتاد تو جوببلند شد اینقد داد بی دا ...

ببخشید چه بی ادب 

باید خداروشکر کنه که شما و بچه اش سالم هستید

اگر قراره حادثه ای اتفاق بیفته همیشه حادثه به مال بزنه نه به جان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت من ک یک ریال خرجش نمیکنم بعدم به برادرم گفت ماشینو ببر وگرنه آتیشش میزنم که داداشم هم بهش گفت بابا ول کن دیگ یه چیزیشد

گفت من تو این بی پولی چه جوری اینو درست کنم خلاصه پاک ابرومو برد بعد برادر شوهرم منو میکشونه بیرون میگ تو مغروری اشتباتو قبول نمیکنی بعد حرمت شوهرتو زیر سوال میبری هی میگی ماشین خودمه

گفتم هزارتا فوش داد ب من انتظار داشتی چی بگم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
ماشین خودت باشه به ایشون مربوط نیست،ولی اگه ماشین ایشونه من بودم دیگه سوار نمیشدم

ماشین خودمه ولی یه مقدارشم اون کمکم کرد خریدیم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
ببخشید چه بی ادب باید خداروشکر کنه که شما و بچه اش سالم هستید اگر قراره حادثه ای اتفاق بیفته همیشه ح ...

گفت کاش خودت می مردی 😭😭کلا عشق وسیله اس

ضرر جانی نباشه فدا سرت

اونک آره بخدا خودم اگ بخاطر دادو بیداد شوهرم نبود عین خیالم نبود بااینکه همش ته کارتم صدتومنه ولی خیلی بام بد حرف زد اولین بارش بود اینقد بهم فوش داد

ماشین خودت خریدی

بله یه مقداری هم اون کمک کرد بهم البته

ب نظرم از چیز دیگه ناراحت بود سر تو خالی کرد

نه اصلا خوب بود که رفتیم فقط چون میگ ماشین خیلی خرج اورد و دیگ بدرد نمبخوره

[QUOTE=394590708]اونش مهم نیست،مهم اینه که مال خودته،فدای سرت بهش فکر نکن،ولی اگه تصادف کرد بکوب تو سرش[/QUOTE

بخدا امشب آرزو کردم تصادف کنه چون تا میگفتیم همهتصادف میکنن میگفت من تا حالا تصادف نکردم

پیش پسرخاله اش خیلی کوچیک شدم بعد برادر شوهر عوضیم میگ چرا گفتی ماشین خودمه