2777
2789

امشب رفتم بیرون با بچه هام 

هواسم پرت شد ماشین افتاد تو جوی

چون دو ماه پیش تصادف کردم دیگه اینبار ترسیدم به شوهرم زنگ بزنم با کمک مردم همونجا ماشینو از جوی در آوردیم ولی وقتی داشتیم سعی میکردیم ماشینو دربیاریم برادرم و پسرخالش از شانس گوه من رسیدن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد داداشم گفت بشین باهم بریم ماشین تاب برداشته ت. نمیتونی کنترلش کنی

دیگ پسر خاله اش هم با ماشین پشت سرمون اومد

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بعد اومدم داخل قبل اونا به شوهرم گفتم پسرمو هواسمو پرت کرد ماشین افتاد تو جوب

بلند شد اینقد داد بی داد کرد که تو گوه خوردی تو راننده نمیشی و کلی فوشم دادم اینقد داد بیداد کرد که جاریم و برادرشوهرمم ک همسایمونه شنیدن اومدن

داخل جوب که تصادف نیست

دیگه هرچی نمیدونم

بعد داداشم گفت بشین باهم بریم ماشین تاب برداشته ت. نمیتونی کنترلش کنیدیگ پسر خاله اش هم با ماشین پشت ...

فقط جسارتا پسرخاله شما نمیشه🙃شوخی کردم😘

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

حلاصه خیلی بد شد اونا هم اومدن داخل هی میگفتن اتفاقی ک افتاد اما شوهرم خیلی بام بد حرف زد منم عصبی شدم گفتم اصلا دلم خواست ماشین خودم بود

چقدر همسرتون بد اعصابه 😐

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
یاد خودم افتادم اوایل رانندگی تو جوی انداختم وقتی رسیدم خونه اینقدر با آب و تاب برا شوهرم تعریف میکر ...

😭😭😭😭😭😭😭

چقدر همسرتون بد اعصابه 😐

خیرسرش یعنی عاشقم بود خره بی شعور

خیرسرش یعنی عاشقم بود خره بی شعور

ولش  کن بذار خودشو خالی کنه 

بره خدا وشکر کنه ک اتفاق بدتری نیوفتاده

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗