2777
2789
عنوان

من چرا باید جذب یه خانوم بدکاره بشم و دوسش داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2740 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتضااااحه آبروتو از توی جوب که نیاوردی  اتفاقا همیشه دیدی دوستای ناخلف جذابتر و مهربونترن واسه اینه که دیگرانو فریب بدن و با خودشو همراه کنن. وگرنه اکه واقعا دردش تنهاییه در رفتارش تجدید نظر کنه 

ببین امروز اتفاقاسر دوره ی قرآن ما همین بحث مطرح شد گفتند حضرت امیر علیه السلام به مالک اشتر گفت شب میبینی کسی گناه می‌کنه صبح رسولش نکن چون گناهشودیدی ولی شاید تا صبح توبه کرده توبشو ندیدی

حالا حضرت امیر علیه السلام به حدیث دارند که می فرمایند خداوند لعنت کند کسی که خودش را در میان اتهام قرار بدهد هر چند گناهکار نباشد حالا شما اگر نزدیک به این خانم بشید ممکن به شما تهمت بزنن ولیکن به گناهکاری اون زن نمیشه مطمئن بود پس دوری ودوستی

از چه لحاظ

از همه لحاظ اول اینکه ساقی مواد هست وقتی با این آدم بگردی نود درصد اطرافیانتان فکر میکنن شماهم اعتیاد داری،دوم اینکه ممکنه کار به رفت و آمد توی خونه ی هم برسه نمیترسی مواد توی خونت جاسازی کنه ،سوم اینکه میگی کلا بی قید و بند هم هست همینا کافی نیست🙄

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

باهاش حرف بزن احوالپرسی بکن ولی صمیمی نشو اگه م بهت پیشنهاد دوستی داد شماره داد یاخواست ازت بگو ببخشید من زیاد باکسی صمیمی نمیشم فقط درهمین حدم ک هستم ن فقط باشما باهمه اینطورم خصوصیاتمه

باهمسایه ها هم گرم نگیر ک یوقت نبینتت

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

اسی ساده نباش که آدم همیشه چوب سادگی شو میخوره

بهش احترام بذار ولی گرم نه

کم کم رفیق میشین با هم رفت و آمد میکنید و ممکنه زندگیت سر یه دوستی بره هوا

ول کن بابا چه خوبه چه خراب احتیاط کن

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

خودت و کاری ندارم ولی دخترت رو مراقب باش باهاشون نره همسایه ها حق دارن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

علم ثابت کرده ما دقیقا عین دوستامون میشیم و آینده ی ما میانگین ۵نفر آدمی هست که باهاشون درارتباطیم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

لابد چیزی دیدن ک‌فاصله گرفتن 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین