2777
2789
عنوان

من چرا باید جذب یه خانوم بدکاره بشم و دوسش داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 115 پست
از همه لحاظ اول اینکه ساقی مواد هست وقتی با این آدم بگردی نود درصد اطرافیانتان فکر میکنن شماهم اعتیا ...

اخه دلم واسه بغضی که قورت داد سوخت اینکه گفت تنهام 

بعد گفت موقعی که شوهرت نبود صدام کن و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دلت نسوزه لطفا نه باهاش گرم بگیر نه بهش بی احترامی بکن. خدای ناکرده فردا روزی اومد مخ همسرتو زد کی میخواد دلش به حال تو بسوزه من همسایه اینطوری داشتم دقیقا واحد چسبیده ب خونمون بخدا با اکثر مردای ساختمون ریخته بود روهم بعد رفتن فهمیدم همسرم پیچشو داره خدا میدونه با همسرم بوده یا نه که بعیدم نیست 

اخه دلم واسه بغضی که قورت داد سوخت اینکه گفت تنهام بعد گفت موقعی که شوهرت نبود صدام کن و ...

چقدر ساده ای تو دختر

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه نیستم که ۳۴ سالمه

پس به عقلت رجوع کن

خیلی خطرناکه 

همه راجع به یه نفر چیزی که میگن حتما یه چیزکی دیدن

تازه خودتم متوجه شدی 

از همه بدتر مواد فروش بودنشه 

معتادت کرد چکار میکنی؟

یا شوهرت رو دزدید؟

فی فی🫧و گل ها🌸

اگه متاهلی از شوهرت بترس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اسی تا نباشید چیزکی مردم نگویند چیزها.

چرا اووون همه خانوم باید با این یه نفر لج باشن؟ بعدشم با یه بشقاب غذا و دوتا گوشواره که نمیشه با کسی طرح دوستی ریخت.

ن تو میشناسی ن ما ، اما خدایی نکرده بیاد وسط زندگیت چی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ببخشید این حرفو میزنم ولی دلت برا کسی نسوزه آخرش کو.ن سوزی برا خودته

اصلا با همسایه ها گرم نگیر یه حریم شخصی قائل شو تا زندگیت آرامش داشته باشه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

من با آدم سالم تو در و همسایه گرم نمیگیرم تا سر از زندگیم درنیارن، بعد شما با مواد فروش و .. میخوای صمیمی بشی؟  بچسب به زندگی خودت اون اینقدر اطرافش پر از آدمه نگرانی تنهاییش نباش به فکر زندگی خودت و بچه ات باش

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اخه دلم واسه بغضی که قورت داد سوخت اینکه گفت تنهام بعد گفت موقعی که شوهرت نبود صدام کن و ...

یه خانومی میشناسم چادری و با حجاب تو همه برنامه های مجازی اسمش ادرکنی یا زینب نوشته ولی خراب عالمه با چشمای خودم دیدم چ‌پیاما به مردای متاهل میدهدو صیغشون میشه 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین