2777
2789
عنوان

من چرا باید جذب یه خانوم بدکاره بشم و دوسش داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2734 بازدید | 115 پست
دلت مهربونه ولی باید محتاط باشیدوقتی همسایه ها بهت گوشزد کردن پس بدون یه خبریه...خدا همه مون رو هدای ...

قبلا بهش گفتم در جریانه

اتفاقا خودشم میگه خانومه رو تو اسانسور میبینم خیلی بدم میاد 

میگه اونسری دوستاش اومده بودن با وضع خیلی ناجور تو اسانسور بودن   سینه هاشونو ریخته بودن بیرون 

گفتم خب بریزن بهدما چه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بچه‌ها بزارید من یه چیزی براتون تعریف کنم یکی از همسایه ع تعریف میکرد می‌گفت سالیان قبل به خانم ...

هر چقدر می‌گفت به همسایه ها توضیح دادم اونا قبول نکردن میگن منم از ترس باهاش قطع رابطه کردم تابنده خدااز محله ما  رفت چند روز بعد تو دل تاریکی در خانه ی ما زده شده میگه دیدم خانومه با برادرش آمده انگار چند سال توی این چند روز شکسته تر شده بود بهم گفت فلانی آمدم یه چیز ازت بخوام تورو به حضرت ابوالفضل روزیکه خدا جواب فلان خانواده رو داد من فلان جام بهم خبر بده تا من از اهل بیت تا امید نشو میگه داشتم توی دلم می‌گفت چقدر پروژه از حضرت عباس هم توقع داره گفت فلانی من اهل گناه بودن این دوتا برادر منو کشوندن بردن کربلا اونجا من باهاشون عهد پشیمون بستم که اونا برام حفظ آبرو کند منم تا یک کیلومتری گناه نرم و میگه اشکال جاری شد

قبلا بهش گفتم در جریانهاتفاقا خودشم میگه خانومه رو تو اسانسور میبینم خیلی بدم میاد میگه اونسری دوستا ...

خوبه که همه شواهد علیه ش هست چه جوری جذب شدی پس...

والا اینا بلدن چه جوری مرد رو از راه بدر کنند...

اینم بگم برم

همسرم متاسفانه با یه خانمی چت میکرد رابطه شون عاطفی بود...

دفعه اول که با هرزه تلفنی حرف زدم صداش و حرف زدنش جوری بود که ته دلم گفتم چقدر عشوه داره...قول داد بره گم شه...متاهلم بود...منم چون ابرودارم کوتاه اومدم...ولی وقتی بار دوم تکرار شد و  من جدی برخورد کردم باهاش پشت تلفن همون صدای مهربون با بی حیایی جیغ بنفش میکشید و حرفای مثبت ۱۸ میزد و واقعا یه هرزه به تمام معنا بود...

انگار من متاهل بودم و زندگی اونو حیاط خلوت خودم کرده بودم...

واقعا انقد بی حیا بود ترسیدم به همسرش بگم شرش زندگیمو بگیره...بعدا هم مشخص شد با مردای دیگه هم لاس میزنه و همسر احمق من چه ساده بوده...

اون زنیکه حتی کلفت خونه منم نمیشد...ولی اینجور آدما بلدن چیکار کنن...متاسفانه خواهرش هم ها به بود و مادرش هم وضع درست و حسابی نداشت...

اینا رو گفتم که از روی ظاهر دلت به حال کسی نسوزه...

و اینکه گفتی از پنجره شونن بوی بد میاد لطفا اون پنجره رو ببند همیشه براتون ضرر داره...

افوض امری الی الله...

از هر کسی یا چیزی که به مواد ربط داشته باشه فرار کن من انقدر دلسوز زباله گرد ها بودم و بهشون کمک میکردم رسید تا این که پایپ شیشه گرفتم دست اینا بدترین موجوداتن هر گونه ارتباط باهاشون رو از بین ببر 

الحمدالله 

از هر چی که اسم مواد داخلش باشه دوری کن چه میخواد آدم باشه چه خونه باشه چه همسایه باشه مواد تمام زندگیتو یه شبه به باد میده و دلتم به حال کسی که سمت مواد رفته نسوزه چون اون آدم دلش به حال خودشم نسوخته و رفته سمته این کارا زندگیتو خراب نکن بهت پیشنهاد میدم از غذایی هم که آورده نخور چیزی قاطی میکنن بیچارتون میکنن دو روز دیگه در خونشون جنس بخواین توروخدا زندگی پاک و معصومانه خودتون و بچه هاتون رو خراب نکنید هر جا هستید با همه صمیمی نشید به خدا قسم ضرر می‌کنی یه مصلحتی هست میگه تا چیزکی نباشد نگویند چیزها حرف همسایه هاتو گوش بده و توهم محل نده بهش ازت خواهش میکنم هیچ چیزی از افراد غریبه وارد زندگیتون نکنید هزارتا طلسم داره ازشون خوراکی نخورید چیز قاطیشون میکنن 

خوب باید مهربون باشه که کیس جور کنه دیگه عزیزم

پلشت... یادش میوفتم حالم بد میشه ی تیپ و ارایش افتضاح که متفاوت بود با همه ... ی مهمونی زنونه بود که دیجی داشت و تو تالار بود دیدم از دوری عروسی دعوت نشدیم رفتم😂 یهو این خانمه اومد سر میزمون گفت پارتی مختلط سراغ نداری؟ گفتم نه... همین مهمونی زنونه هم شوهرم با هزار بدبختی اجازه داده بیام... گفت عه شوهر داری؟ به قیافت نمیخوره 😐 یخورده چرت و پرت گفت رفت... باز اخر مجلس پیله کرده بود که برسونمش خونش... گفتم من مسیرم اونور نیسته ولم کن😂 شماره دوست خالمو گرفت و خالم گفت طبق حرفایی که به دوستم زده این کلا خاله بوده و کیس پیدا میکنه تو این مجالس