2777
2789
عنوان

خستم ازین زندگی کم اوردم

149 بازدید | 7 پست

چطور میشه فهمید طرف خیانت میکنه

مثلا هرزگاهی گل میخره اما فقط واس ازبین بردن دعوا

یک ماهه هیچ ارتباطی نداریم بعد میگه تو باید خودت بیای سمتم از طرفی گوشیش دستمه همیشه..

حقیقتا جدیدا خیلی بد شدیم

ب من میگه خودشیفته 

خیلی دوس دارم منم بی تفاوت باشم نمیتونم

مامان یه دخمل گوگولی

یعنی چی تو بیای سمتم 

جای زن و مرد عوض شده .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب درست و حسابی بشینید راجبش حرف بزنید باهم

بعضی آدما منطق ندارن هر چقدرم باهاشون صحبت کنی تهش تورو مقصر همه چی میدونن و میگن مشکل از خودته.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
بعضی آدما منطق ندارن هر چقدرم باهاشون صحبت کنی تهش تورو مقصر همه چی میدونن و میگن مشکل از خودته.

اینجور مواقع دیگه وقتی ببینی طرفت خیلی اوضاعش خرابه مجبور به ترک و جدایی میشی

زندگی تئاتری از تجمع نقاب هاست؛