2777
2789
عنوان

از دست صاحب خونه دارم روانی میشم

254 بازدید | 21 پست

خانوما من کار پدرم جوری بود که محبور شد ۲ تا خونه رو بفروشه بزنه تو کار و بعد ۵ سال هنوز نتونسته خونه برا سکونت بگیره حالا یه خونه پیدا کرده و اقامت کردن داخلش صاحب خونه طبقه بالا هست امروز اومده میگه از خونه بوی گوشت میاد! و دستور دادن که باید موکت جلوی در راه پله رو بشورید در حالی که ما یه ماه هست اجاره کردیم و دو هفته که اسباب کشی کردیم خونه کلی خرابی داره که در نگاه اول معلوم نبود و الان صاحب خونه درست نمیکنه هی امروز فردا میکنه شیر جای اب لباسشویی نداره در خرابه هی هم‌چپ میره راست میاد گیر میده میگیم پول مارو بده بریم نمیده به نظرتون چیکار میتونیم کنیم؟

ایشالا ک خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم جا به جا میشدم حوصله سروکله زدن ندارم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
درستش کنید خووتون ارزش بحث نداره با ارامش زندگی کنید

اخه خیلیییییی خرج داره 

۱ تومن فقط شیر لباسشویی درست کنیم بجز چاهش که نداره و باید چاه باز بشه که برا ما نیست و روی خونه میمونه یا در هارو ما درست کنیم دوتا قفل خرابه که هر کدوم حداقل ۵۰۰ تومن خرج داره کولرش فردای روزی که اومدیم خراب شد از جیب خودمون درست کردیم چون میگفتن که ما سالم تحویل دادیم

ایشالا ک خیره

من بودم جا به جا میشدم حوصله سروکله زدن ندارم

دو هفتس جابه جا شدن من روانی شدم به خدا بعد صاحب خونه انقد فضوله اومده میگه شما هزینه بدید من کارگر بگیرم بیاد خونتون رو تمیز کنه شما خونتون بوی گوشت میده😐😐😐😐😐😐😐😐

ایشالا ک خیره

اخه خیلیییییی خرج داره ۱ تومن فقط شیر لباسشویی درست کنیم بجز چاهش که نداره و باید چاه باز بشه که برا ...

میدونم درکتون میکنم 

اما این آدم رند و نفهمه 

چقدر بحث کنی 

نهایتش باید شکایت کنید ک هم زمانبر هم شما از کار و زندگی میافتی برای دو سه تومن 

لطفا لایک نکنید .

خدا لعنت کنه این صاحب خونه های روانیو

از روانی بدتره بخدا اولش گفتم خب دیگه چه زن خوبی معلمه بچه ش درس خونده فلان حتما ادمای با فرهنگ و خوبین از روزی که اومدیم دخالتاش شروع شده

ایشالا ک خیره

دو هفتس جابه جا شدن من روانی شدم به خدا بعد صاحب خونه انقد فضوله اومده میگه شما هزینه بدید من کارگر ...

بگو بوی گوشتای خودته نفله مگه ما هنوز وقت کردیم کاری کنیم که خونه بخاد بوی گوشت بگیره اصلا گوشت مگه بو داره😐قصابیه مگه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
میدونم درکتون میکنم اما این آدم رند و نفهمه چقدر بحث کنی نهایتش باید شکایت کنید ک هم زمانبر هم شما ا ...

خیلی خسته شدم مام‌هیچکدوم وقت نداریم‌مگرنه میرفتیم دنبال درست کردن از کرایه کم‌میکردیم تازه خانم‌میگن از کرایه چیزی کم‌نکنید اگر‌خرجی هست شما بگید‌من میدم بهش گفتم فلان تومن بدهی تلفن بوده فلانقد پول کولر اصن به رو خودش نمیاره

ایشالا ک خیره