2777
2789
عنوان

از دست صاحب خونه دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 21 پست
بگو بوی گوشتای خودته نفله مگه ما هنوز وقت کردیم کاری کنیم که خونه بخاد بوی گوشت بگیره اصلا گوشت مگه ...

بخدا از سر شب انقد حالم بده یه لحضه گریم‌میگیره یه لحضه عصبی میشم دیروز راه پله رو‌جارو زدم میگم دیروز جارو زدم میگه کوووووو  انگار کوره کور من قبول دارم‌ما روزی یه وعده گوشتی میخوریم و مصرفمون بالاس ولی مگه ادم تو‌خونه مرغ درست کنه گوشت درست کنه بو میگیره اخه

ایشالا ک خیره

از الان داره اعصابتونو خورد میکنهوای ب وقتی ک اونجا کامل مستقر شده باشیدفک کنم هرروز ی بهانه از تو ج ...

دقیقا هر روز یه بهانه . بنگاهی هم با اینکه با ما اشنا هست میگه این پول نداره بده اذیت میکنتتون و....

ایشالا ک خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا از سر شب انقد حالم بده یه لحضه گریم‌میگیره یه لحضه عصبی میشم دیروز راه پله رو‌جارو زدم میگم دیر ...

اصلا گوشت بو نداره مگه کشتارگاه یا قصابیه میگه بوی گوشت میاد 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
میگه همش بوی ماهی میاد بوی گوشت میاد

به نظرم خونه رو آگهی کنید مستاجر جدید پیداشه از اون پول بگیره بده به شما فرار کنید از اونجا

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دقیقا هر روز یه بهانه . بنگاهی هم با اینکه با ما اشنا هست میگه این پول نداره بده اذیت میکنتتون و....

بگو ما هیچ کاری انجام نمیدیم بوی گوشت هم برای خوردوخوراکمونه.ناراضی هستید پولو بدید بریم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

از املاکی بپرسین تو اجاره نامه حقوق مستاجر چیاس، یه روز به املاکی که قراردادو نوشته بگین زنگ بزنه بهش گوشزد کنه اینقدر دخالت نکنه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.