2777
2789
عنوان

ثواب کردیم کباب شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10356 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه خانواده خانمش هیچ کمکی نمیکنندریغ از ۲ تا نون اگر بیارن در خونشونپدر و مادرشم زنده هستن ولی تو ...

ببین عزیزم وظیفه برادرتان هست 

می بینی که برادرت

بیمارستان جنبه است اگه بکی لطف می کنه از جانب ایشون وظیفه حساب میشه

بعد خودت دوست داشتی لطف ژیاد کنی در حقش ایشون دلیل نداره همه دوست داشته باشن

من که خدا رو شکر نجات پیدا کردم از این کباب شدن. یکی از اقوام من مدام می‌گفت پول ندارم کمکم کن. قرض نه ها . کمک. منم کمک میکردم. بعد فهمیدم حالش خوب نبوده با اتوبوس بره مسافرت با تاکسی رفته . زدم تو نت دیدم چقدر پول تاکسی زیاده. بعدش پیامم داده چرا ازم سراغ نمی‌گیری احوالم نمی‌رسی. اینقدر پررو. و طلبکار. بعد چند وقت پیام داد. کلی بهم توهین کرد. هم پولم رو که میدونستم بدم به یه مستحق خورد هم بهم توهین کرد هم نمک نشناسی. منم تصمیم گرفتم خودش و خونواده اش بمیرن هم پامو نذارم خونشون

الان به هییییج وجه خونه رو نفروش 

یه وقت خدای نکرده ضرر کنین، یه عمر همسرت میگه : به خاطر برادر تو مجبور شدیم خونه رو بفروشیم و....... 

اول برادرت رو محترمانه بیرون کنین و بعد از یکی دو سال تصمیم جدید برا خونه بگیرین. 

چرا نباید بلند شن؟ 

شما بهشون بگو و اگه دیدی جدی نگرفتن، به املاک بسپار برا اجاره مشتری بیاره خونه 

تا بفهمن شوخی ندارین 

والا از همین میترسمبعد این همه فداکاری هم دلخوری پیش بیاد هم آبروریزی بشه جلو شوهرم

بلاخره یه جایی باید گفته بشه دیگه هر چی بیشتر طول بکشه وقیح تر میشن اینجور آدما .. از یک جایی ب بعد دیگه صاحب خونه ان

شوهرم همچی اشتباهی کرد4سال بدون یه قرون پول دوماد و آبجی مفت خورش گذاشت تو خونه وقتیم خودمون میخاستیم بیایم تو خونمون هیچی که بهمون نرسید یچی پولیم از مون گرفتن به بهانه رهن خونه شون کم بود دیگه اصن ندادن شوهرمم گفت فقط بلند شن شرشون کم شه من که هیچ وقت حلال نمیکنم .. 

بخاطر همین گفتم حتی به داداش خودمم چیزی نده 

بیکاری آدم همیشه از خودی میخوره تازه یچیم طلبکارت میشن 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

از من میشنوی به قیمت قطع رابطه با برادرتم تموم شه بدون رودرواسی بگین بلند شه وگرنه بعدش یچیم طلبکارت میشن.. نزار بلایی که سر ما اومد سرتون بیاد تا یمدت همه ش شوهرمو سرزنش میکردم دیدم بی فایده س خودشم گفت واقعن اشتباه کردم خوبی نباید کنی ایروزا بخصوص بخودی وگرنه ضربه شو میخوری از من گفتن به شما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلم سوخت واسشوناما الان اونا دلسوزم نیستن

اگر یچیم ازتون نگرفتن موقع بلند شدن شما بیا اینجا به من بگو حرف مفت زدم بلایی که سر مون اومد بیکاری دلت بحال خودت و زندگیت بسوزه مطمئن باش خدای نکرده مشکلی پیش بیاد برات هیشکی دل سورت نیست بگو بلند شین خونمون میخایم تعمیر کنیم بخودی هیچوقت نه پول  قرض بده نه وسیله نه خونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40