2777
2789
عنوان

ثواب کردیم کباب شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10357 بازدید | 236 پست
گله ای ازشون ندارمتا حدودی هم حق میدمهم نزدیکن و میبیننهم بهرحال پسرشونه و ...کاش برادرم درک میکردخی ...

استارتر جان ناراحت نشی ولی اگر برادرشوهرت مثلا ۶ سال توی خونه شما مینشست بدون اجاره، واکنشت چی بود؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من فرزند آخرم

من خواهرم مثل شماست هرکی درد داره میره سراغش اونم شوهرش صبوره.من دلم کبابها براش ولی من خودم پس کشیدم چون واقعا دیدم دلسوز ماخواهرا نیستن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
استارتر جان ناراحت نشی ولی اگر برادرشوهرت مثلا ۶ سال توی خونه شما مینشست بدون اجاره، واکنشت چی بود؟

قطعا ناراحت میشدم

البته خانواده همسرم عادت بسیار خوبی که دارن به هیچ عنوان زیر دین و منت کسی نمیرن.

قطعا ناراحت میشدمالبته خانواده همسرم عادت بسیار خوبی که دارن به هیچ عنوان زیر دین و منت کسی نمیرن.

با برادرت تنهاد صحبت کن ،ازش بخواه فکری برای زندگیش بکنه بگو منتظرم تا یه جتیی مستقر بشی قراره خونمون رو عوض کنیم 

تاکید کن منتظر شماییم که خیالمون از شما راحت باشه بعد جابه جا بشیم 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
من خواهرم مثل شماست هرکی درد داره میره سراغش اونم شوهرش صبوره.من دلم کبابها براش ولی من خودم پس کشید ...

خیلی حس بدیه که فقط موقع کار و نیازشون یادت میفتن

گاهی وقتا فکر میکنم اگر کاری از دستم برنمیومد تا حالا فراموشم کرده بودن

خیلی حس بدیه که فقط موقع کار و نیازشون یادت میفتنگاهی وقتا فکر میکنم اگر کاری از دستم برنمیومد تا حا ...

اوایل سخت میگذره ولی کم کم یاد میگیرن فقط به تو تکیه نکنن فقط شما خودت هم قرص و محکم پشت خودت و همسرت باش

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
با برادرت تنهاد صحبت کن ،ازش بخواه فکری برای زندگیش بکنه بگو منتظرم تا یه جتیی مستقر بشی قراره خونمو ...

ممنونم از همفکریت عزیزم

حتما باهاش صحبت میکنم

خودم‌ خسته ترینم از این وضعیت

ممنونم از همفکریت عزیزمحتما باهاش صحبت میکنمخودم‌ خسته ترینم از این وضعیت

خواهش میکنم 

سعی کن لحنت مهربانانه باشه ،،که حس همدردیت رو متوجه بشه 

یه وقت گارد نگیره یا ناراحت بشه ،،میدونم سخته ولی چه میشه کرد داداش ها همیشه یه جورایی ویژه پیش خواهرا عزیزن ،،

اوایل سخت میگذره ولی کم کم یاد میگیرن فقط به تو تکیه نکنن فقط شما خودت هم قرص و محکم پشت خودت و همسر ...

بله 

من فکر میکردم برادرم تو روزهای سخت کنارمه و پدری میکنه واسم اما الان میبینم خودشون دارن باعث و بان ی روزهای سختم میشن.

خواهش میکنم سعی کن لحنت مهربانانه باشه ،،که حس همدردیت رو متوجه بشه یه وقت گارد نگیره یا ناراحت بشه ...

مطمئن باش بخوامم نمیتونم بد حرف بزنم باهاشون

اینقدر همیشه حرفامو مزه مزه میکنم مبادا دل کسی بشکنه

مطمئن باش بخوامم نمیتونم بد حرف بزنم باهاشوناینقدر همیشه حرفامو مزه مزه میکنم مبادا دل کسی بشکنه

دستت درد نکنه ،مطمئن باش پیش خدا گم نمیشه 

والا من از مال شوهرم به خدا جرات ندارم از این حاتم بخشیا کنم

جالبه خانواده خانمش هیچ کمکی نمیکنن

دریغ از ۲ تا نون اگر بیارن در خونشون

پدر و مادرشم زنده هستن ولی توقعی ازشون نداره