2777
2789

این مدت جهاز و کلی خرج دیگه اومده رو دستمون الان میخام تا دلار بیشتر گرون نشده بقیه جهازمو هم بگیرم الان نمیخام عروسی بگیرم سال دیگه هس یه سری محصولات دارم مال آنلاین شاپم بوده با اینکه زیر قیمت دارم میزارم فروش نمیره بزارم داخل باسلام بصرفه هست؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترب چطوره؟

برنامه هس؟ چطوریه من زیاد وارد نیستم داخل واتساپ گروه داشتم درآمد خوبی هم داشتم مشکلات زندگیم زیاد شد نتونستم ادامه بدم الان که نیاز دارم به پولش دارم هر محصولم رو 300 400 زیر قیمت خرید خودم میدم اما نمیخرن دوس داشتم فامیل حمایتم کنه منتها توقع رایگان دادن رو دارن 😐🤦🏼‍♀️

باسلام درصد میگیره اما اگه قیمت پایین بدی احتمال داره فروش بره

الان ادکلان شالیز من دارم میدم 250 خاله مامانم رفته خریده 780😐🤦🏼‍♀️میگم خب من خودم خریدم بالای 370 هس چرا از من نخریدی  که دارم زیر قیمت خرید خودم میدم میگه نباید از فامیل جنس بخری 🤦🏼‍♀️😐

پوشاک و میدونم 10 درصد ولی ادکلان و ساعت و... رو نمیدونم فکر کنم کمترهمون اولم برای ساخت غرفه فکر کن ...

تا پیج بزنی و فالور بگیری طول میکشه حس میکنم تواناییش ندارم 

ممنون قشنگم ❤️

الان ادکلان شالیز من دارم میدم 250 خاله مامانم رفته خریده 780😐🤦🏼‍♀️میگم خب من خودم خریدم بالای 37 ...

خیلی ها اعتقادشون اینه

منم اینه به فامیل نباید جنس فروخت

ولی خیلی هم قیمت پایین بدی فکر می‌کنند فیک

خیلی ها اعتقادشون اینهمنم اینه به فامیل نباید جنس فروختولی خیلی هم قیمت پایین بدی فکر می‌کنند فیک

اره فامیل جیگر ادم خون میشه اما خب فکر کنم من نباید توقع کنم بیاد از من بخره