2777
2789
عنوان

اونایی که قبل ازدواج باهم دوست بودن میشه بیاید یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 69 پست
بله دقیقا ما چهار ماهه دوستیم این یک‌ماه اخیر که بهم دست میزنه راجب ازدواج هم کمتر حرف میزنه

مرد ها همشون اولش به قصد ازدواج به دخترا نزدیک میشن بعد که دختر رو وابسته کردن ولش میکنن میزان سراغ بعدی.کول اینو نخور که خانوادش در جریانه و فلان من دیدم مادر و پسر دستشون تو یه کیسه بوده 

مثل روز روشنه قصدش چیه!!! اگر شما احتمالات رو فرمودی، منم یقینات رو عرض کردم! شما کلا معتقدین تا لحظ ...

خیر من همچین حرفی نزدم که باید تا آخر به مردها فرصت داد

چون اسی با وجود کار زشت آقا همچنان به رابطش ادامه میده و فعلا قصد کات هم نداره راهنمایی خاست راهنمایی کردیم

نظر هرکسی هم برا خودش محترمه

۱۴۰۴/۷/۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ازدواج مهمه شخصيت مهم نيست؟ اين اقا كه به بقيه ميكه ج نده فلاني خرابه به اين خانم هم بي اجازه دس ...

این سوال رو باید از اسی بپرسی خودش میدونه دقیقا شخصیت این آدم چجوریه

هیچ دختری حاضر نیست پسری که قصد ازدواج نداره تو رابطه باشه اسی راهنمایی خاست راهنمایی کردیم اینجا سایت عمومیه هرکسی یه نظری داره پیشنهاد خوبی داری به اسی بگو

۱۴۰۴/۷/۱۸

مثل روز روشنه قصدش چیه!!! اگر شما احتمالات رو فرمودی، منم یقینات رو عرض کردم! شما کلا معتقدین تا لحظ ...

کلی گفت احتمالات رو و بنظرم خیلی هم قشنگ گفت!! پنج انگشت دست یکی نیستن منظورش هم فرصت به مردها نبود

فقط ازدواج مهمه شخصيت مهم نيست؟ اين اقا كه به بقيه ميكه ج نده فلاني خرابه به اين خانم هم بي اجازه دس ...

نمیشه یه نسخه پیچید واقعا هرکسی یجوریه اسی میگه با اینکه دست میزنه یه ماهه حرف ازدواج رو کمتر میزنه پس بچه ۲ساله هم میدونه قصدش بازیه و اذیت!! اسی باید هرچه زودتر تموم کنه منتها فک‌کنم اسی میخاس نظرات رو ببینه اینجا و مطمئن شه از کارای پسره که اشتباهه! 

دست میزنه

خب چکارا کنه مردا همشون همینن زن رو هشتاد درصد برا رابطه میخان مثل ما نیستن بیان از غذا و بچه و عشق حرف بزنن فقط اون کارو میخان 

ازدواج کردی خو باید بیس چهاری سرویس شی🤣🤣🤣

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

بنظرم اسی خودش دلش نمیخاد کات کنه تاپیک قبلی گفته از قیافش بدم میاد بو میده و ....

پس زدن این تاپیک اشتباه بود که مردم بیان نظر بدن

ببین اینجا هرکی یه نظری گفته و همشون هم درست گفتن هیشکی طرفداری اون اقارو نکرده احتمال یقین ...همه زدن تو هدف

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

اسی ازش بدش میاد تاپیک قبلی رو ببین چ ازدواجی چه شخصیتی از یکی متنفری تموم کن بره

این بیچاره ها نظر دادن کمک کردن راه حل بدن

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰