2777
2789
عنوان

اونایی که قبل ازدواج باهم دوست بودن میشه بیاید یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 69 پست
بهش نگم دلیل کاتم چی بوده ؟؟

ن تا کووووووور بشه ، فقط بگو نمیخوامت تمام، بذار تو کفت بمونه! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

کلا ادم مریضی هست از کلمات جن ،،،ده هم برای خانوما زیاد استفاده میکنه

این خودش از همه کثیفتره!!!! مطمئن باش، 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه ما که قراره ازدواج کنیم چرا نمیزاری و من هر بار مخالفت میکنم و نمیزارم دست بزنه میگه لباس پوشید ...

شما پوششت قبل اشنایی همینی بوده که الان هست یا تغییری کرده؟اگه تغییر نکرده بهش بگین موقع اشنایی چشم نداشتی؟

رو چه حساب اینقدر مطمئن میگه ما قراره ازدواج کنیم؟بعد اصلا ازدواج کنید بازم ربطی نداره طرف مقابلم باید بخواد که شما میگی دوست نداری تموم شد رفت

چرا همیشه دختر باید منتظر بمونه ک آیا پسر کات میفرماید یا خیر؟؟؟ چرا آدم ب درد نخور رو خود دختر نبای ...

چون فرمودند در مورد آینده حرف میزنه و ایشون هم همچنان باهاش ادامه میده و هنوز مطمعن نیست برای ازدواج میخاد این خانم رو یا خیر!! ممکنه اصلا برای سو استفاده باشه و قصدش فقط آزار و اذیت

الان بهترین کار اینه خیلی جدی تذکر بده اگه ادامه نداد یعنی قصدش جدیه و پذیرفته تا محرم شدن کاری نکنه 

اگه ادامه داد و به حرف خانم گوش نداد خانم باید کات کنه یا ممکنه قصدش بازی باشه حتی خود آقا کات کنه 

عزیزم من احتمال‌ها رو گفتم

۱۴۰۴/۷/۱۸

اره واقعا نرمال نیست مدام به پوشش من گیر میده و مدام تو خیابون تا دختری رد میشه میگه ببین این خرابه ...

خودش از همه خرابتره ک خراب شناسه!!! 

تو رو خدا دکش کن بره ، مرتیکه چش سفید بوگندو😑😑😑

شما پوششت قبل اشنایی همینی بوده که الان هست یا تغییری کرده؟اگه تغییر نکرده بهش بگین موقع اشنایی چشم ...

من پوششم هیچ تغییری نکرده 

من دقیقا همینو بهش گفتم میگه تو ادم لجبازی هستی که نمیخوای پوشش خودت رو تغییر بدی 

چون فرمودند در مورد آینده حرف میزنه و ایشون هم همچنان باهاش ادامه میده و هنوز مطمعن نیست برای ازدواج ...

مثل روز روشنه قصدش چیه!!! 

اگر شما احتمالات رو فرمودی، منم یقینات رو عرض کردم! 

شما کلا معتقدین تا لحظه آخر باید ب مردها فرصت داد و خدایی ناکرده حتی بخاطر احتمال هم یک مرد رو کنار نگذاشت! 

ن جانم، مرد هرزه رو با تیپا باید از حریمت بندازی بیرون، و فکر کردن هم نداره! 

وقتی خودت دوس نداری و دست میزنه رسماً داره بهت تجاوز میکنه.زمان دوستی عکس معمولی براش می‌فرستادم می‌ ...

چه مرد خوبی خوشبحالتون 🥲

این دهن منو سرویس کرده جز اعصاب خوردی هیچی نداره 

چه مرد خوبی خوشبحالتون 🥲این دهن منو سرویس کرده جز اعصاب خوردی هیچی نداره

باور کن قصدشم ازدواج نیست الکی میگه که بهش اعتماد کنی .مرد اگه دختری رو بخواد به حریم خصوصیش احترام میذاره

مثل روز روشنه قصدش چیه!!! اگر شما احتمالات رو فرمودی، منم یقینات رو عرض کردم! شما کلا معتقدین تا لحظ ...

بله دقیقا ما چهار ماهه دوستیم این یک‌ماه اخیر که بهم دست میزنه راجب ازدواج هم کمتر حرف میزنه 

چون فرمودند در مورد آینده حرف میزنه و ایشون هم همچنان باهاش ادامه میده و هنوز مطمعن نیست برای ازدواج ...

فقط ازدواج مهمه شخصيت مهم نيست؟ اين اقا كه به بقيه ميكه ج نده فلاني خرابه به اين خانم هم بي اجازه دست ميزنه فرض كنيم با اين خانم ازدواج هم بكنه واقعا ديكه حله و خوشبخت ميشه؟

بله دقیقا ما چهار ماهه دوستیم این یک‌ماه اخیر که بهم دست میزنه راجب ازدواج هم کمتر حرف میزنه

منظورش از ازدواج همین چیزا بوده!!! ن واقعا خود ازدواج!!!

رو خودت غیرت داشته باش دختر، مثل آشغال پرتش کن بیرون از زندگیت و ذهنت 

اینم آدم کلا کنسله.اژدواج هم کنن اسی خوشبخت نمیشه.طرف همه رو خراب میبینن فقط خودش درسته😏