2777
2789
عنوان

اونایی که قبل ازدواج باهم دوست بودن میشه بیاید یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 69 پست
نمیدونم والا الان به شک افتادم که واسه ازدواجه یانه 😐اول خواستگاری کرد و روزی هزار بار هم راجب ایند ...

نزار بهت دست بزنه خیلی جدی بگو ببین کات میکنه یا ادامه نمیده کاراشو

۱۴۰۴/۷/۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا نرمال نیست مدام به پوشش من گیر میده و مدام تو خیابون تا دختری رد میشه میگه ببین این خرابه ...

اون دختر هر کاره ای باشه باید بیاد به این بچه جواب پس بده؟بعد این بچه کار و زندگی نداره افتاده دنبال اینکه کی خرابه کی نیست 

نمیدونم والا الان به شک افتادم که واسه ازدواجه یانه 😐اول خواستگاری کرد و روزی هزار بار هم راجب ایند ...

ب هیچ عنوان اجازه نده بهت دست بزنه حتی اگ لازم باشه بزن پشت دستش محکم و بهش اخم کن  و از کنارش بلند شو برو، خیلی گستاخ و پفیوزه ک بدون اجازه بهت دست میزنه.

نذار ازت سواستفاده کنه ، الان فقط داره ازت سواستفاده میکنه، داره کم کم آمادت میکنه ک کارهای بیشتری کنه!!! دیگ خود دانی!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

طرف در جواب وقتی شما میگید دست نزن چی میگه؟دوباره ادامه میده این حرکتو؟راجب پوششم چی میگه بچه دخالت ...

میگه ما که قراره ازدواج کنیم چرا نمیزاری 

و من هر بار مخالفت میکنم و نمیزارم دست بزنه 

میگه لباس پوشیدنت خیلی بده و بد حجابی با اینکه پدر من ادم مذهبی هست و حتی یبارم به پوششم گیر نداده 

دیگه کلا ازش متنفر شدم همون بار اول باید کات میکردم 😐دیگه نمیخوامش واقعا

آره عزیزم وقتی رک بهش گفتی از این کارا نکن و تکرار کرده و بنظرت احترام نزاشته بهتره کات شه همه‌چی

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

دیگه کلا ازش متنفر شدم همون بار اول باید کات میکردم 😐دیگه نمیخوامش واقعا

امیدوارم اینقدر عاقل باشی ک همچین تصمیمی بگیری، سیفون رو هم بکش روش، بلاکش کن و اگ جایی دیدیش اخم کن و رد شو

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ب هیچ عنوان اجازه نده بهت دست بزنه حتی اگ لازم باشه بزن پشت دستش محکم و بهش اخم کن و از کنارش بلند ...

همش تقصیر خانواده مه من با اول که ایشون خواستگاری کرد جواب منفی دادم مامانم گفت باهاش برو بیرون بیشتر اشنا شی 

الان از خودم بدم میاد بهم دست زده 😐🥲

انقدر مخالفت میکنم زورشم ندارم همش دستشو پس میزنم ولی براش مهم نیست

نزار بهت دست بزنه خیلی جدی بگو ببین کات میکنه یا ادامه نمیده کاراشو

چرا همیشه دختر باید منتظر بمونه ک آیا پسر کات میفرماید یا خیر؟؟؟ چرا آدم ب درد نخور رو خود دختر نباید کات کنه؟؟؟ اینقد حق انتخاب نداریم؟؟؟ حق کات هم مال مرداس؟؟؟ 

همش تقصیر خانواده مه من با اول که ایشون خواستگاری کرد جواب منفی دادم مامانم گفت باهاش برو بیرون بیشت ...

مرتیکه لاشی، از از اوناس ک اختیار شلوارشو نداره، ب مامانت محکم بگو نمیخوامش و دیگ ب هیچ عنوان ادامه نده، اگ مامانت میدونست همچین گوهی خورده طرف ک بهت دست زده خودش ادبش میکرد، حیف نمیشه گفت ! 

فقط کات کن، همین! 

اون دختر هر کاره ای باشه باید بیاد به این بچه جواب پس بده؟بعد این بچه کار و زندگی نداره افتاده دنبال ...

کلا ادم مریضی هست از کلمات جن ،،،ده هم برای خانوما زیاد استفاده میکنه