2777
2789

چون داره شوهر پولدار میکنه خانم عارش میاد از ما

من یه شومیز مشکی دارم خیلی خوشم میاد ازش

ینی بیشتر وقتا تنمه

نکه نداشته باشم اونو بیشتر دوس دارم و میپوشم

حالا عن خانم رفته مامانمو پر کرده که بهش بگو بره یچیز دیگه بپوشه زشته و فلانه و بهمانه

خب عزیزم اسایش و ارامش مارو که گرفتی الان گوهِ لباس پوشیدنمم میخوری؟

دلم میخواد میپوشم تا وقتی پاره بشه توهم فوقش اینو بخوری

بی شرف تخمی

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐خواهر خودته؟یا ناتنی؟چرا اینجوری میگیییی؟دوتا خواهر که نباید دشمن باشنشاید سختش شده درکش کن

اره خواهر خودمه

و ازش متنفرم و براش تا فردا صبح دلیل دارم

والا ما تو تک تک لحظاتتون نیستیم 

ولی به نظرم مادرت باید ورود کنه و این جو بینتون رو مدیریت کنه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

همه اینارو با خواهرت بودی ؟! من الان با خواهرم قهرم حتی توی بحث هامون کوچیک ترین بی ادبی به هم نکردی ...

اره دقیقا با خودش بودم

خب افرین بهتون

سخت نگیر بابا ی گوشت در باشه یکی دروازه کار خودتو کن

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

والا ما تو تک تک لحظاتتون نیستیم ولی به نظرم مادرت باید ورود کنه و این جو بینتون رو مدیریت کنه

مادرم خودش مرض اعصاب گرفته از دست خانم