2777
2789
عنوان

شوهرم یه دخترم پسر سیو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 106 پست
مقصر شوهره میتونه بره با ده نفر و بیشتر پس اون باید خودشو نگه داره فردا اونا میگن شوهرت خودش اومد سم ...

همین دیگ من برم بگم چرا شوهرم اسم تو رو سیو کرده تف سر بالا نیس ؟؟؟؟؟ اگ فقط اون کاری کرده بود راحت تر میرفتم سراغش ولی برم خودمو کوچیک کنم اخه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگ من برم بگم چرا شوهرم اسم تو رو سیو کرده تب سر بالا نیس ؟؟؟؟؟ اگ فقط اون کاری کرده بود راحت ...

بهت بگم تو نمیتونی جلوی مردم رو بگیری باس جلوی شوهر خودتو بگیری

بهت بگم تو نمیتونی جلوی مردم رو بگیری باس جلوی شوهر خودتو بگیری

همه چی به وقتش….

فقط من الان بهش بگم همچین چیزی دیدم تو گوشیت؟

هنوز میگم الان رمز گوشیشو دارم هوش چک می‌کنم بعدا هی می‌خواد خود خوری کنم ک الان چی تو گوشیشع

همین دیگ من برم بگم چرا شوهرم اسم تو رو سیو کرده تف سر بالا نیس ؟؟؟؟؟ اگ فقط اون کاری کرده بود راحت ...

نه نرو هااااا

فقط زیر نظر بگیرشون

از الان حساسیت نشون بدی محتاط تر رفتار میکنن

چرا شوهرت سریع قبولش کرد؟ میتونست ردش کنهپس یکی فردا اومد به تو درخواست داد تو هم قبول میکنی چون اون ...

اوکی مقصر همش شوهر اسیه 

پس دختره چرا قبول کرده؟ مگه چاقو گذاشتن رو گردنش؟ اگه خراب نبود قبول نمیکرد 

اونم دختری که خودش پارتنر داره 

بعدم کم نیستن کسایی که با مرد متاهل یا زن متاهل میپرن پس الکی ازشون دفاع نکنید 

واه هنو هیچ چی ندیدی و فقطیه ذره مشکوک شدی چی چی بگی ، یکم خود دار باش و صبر کن دختر

مگ نمیبینی همه چی میگن میگن چون شوهرت شمارشو اسم پسر سیو کرده قضیه مشخصه 

کاش میدونستم چیه قضیه

اوکی مقصر همش شوهر اسیه پس دختره چرا قبول کرده؟ مگه چاقو گذاشتن رو گردنش؟ اگه خراب نبود قبول نمیکرد ...

دختره اول شروع کرده هی یکسره لایک لایک من بعدا فهمیدم 

رفتم دیدم از شش ماه تمام لایک لایک

اوکی مقصر همش شوهر اسیه پس دختره چرا قبول کرده؟ مگه چاقو گذاشتن رو گردنش؟ اگه خراب نبود قبول نمیکرد ...

کسی دفاع نکرده من خودم حالم بهم میخوره از ادن خیانتکار ولی میگم شوهر اون با این بهم بزنه فردا میره با ۲۰ نفر دیگه اون نمیتونه جلوی ۲۰ ۳۰ تا دخترو بگیره ولی میتونه جلو شوهرشو بگیره

همینو بگو

بهتره یه ذره تو این موارد رعایت کنن

یعنی چی متاهلی شده کشک

بابا طرف متاهله دیگه کرم نریزیم