2777
2789
عنوان

شوهرم یه دخترم پسر سیو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من و تو نمیدونیم نباس یکطرفه قضاوت کنیم

میشه بگی چرا شماره یه دختر باید تو گوشی یه مرد متاهل باشه؟؟؟ 

بعدم دختره شمارشو سیو داره و استوریارو لایک میکنه یعنی نمیدونه طرف متاهله؟؟ اصلا وقتی پارتنر داره چرا باید استوری به مرد دیگه رو لایک کنه؟؟ این چراغ سبز نیست؟؟

خراب بودن به کثافت کاری نیست همین چراغ سبزام بیشرفی طرفو میرسونه

میشه بگی چرا شماره یه دختر باید تو گوشی یه مرد متاهل باشه؟؟؟ بعدم دختره شمارشو سیو داره و استوریارو ...

اوک خرابه اصلا

ولی مقصر اول و آخر شوهره هستش

شوهره باید خودشو نگه داره

بنظرم اگ پیج پارتنرشو داری به پارتنرش با همون پیج فیک بگو تا جایی که اسکرین شات و مدرک از دختره داری ...

من اسکرین شات هیچی ندارم فقط لایک استوری دیدم و شماره ای ک به اسم امیر ازش سیو شده تو گوشی شوهرم 

مقصر هر دو طرف هستن اگه چیزی باشه نه این مرد که به بچش رحم نمیکنه ن اون دختره که به همجنسش رحم نمیکن ...

مقصر شوهره 

میتونه بره با ده نفر و بیشتر پس اون باید خودشو نگه داره 

فردا اونا میگن شوهرت خودش اومد سمت ما

ای وای💔نمیدونم واقعاااانمیدونم چی بگمخیلی دلم میخواد دختره رو بگیری جر بدی خرابو نمیدونی چندسالشه.

ن نمی‌دونم بخاره میفهمم ما شهرمون کوچکی همه همیو میشناسیم باشگاه روبرو خونمون میره از استوریاش فهمیدم 

از کجا بفهمیم کی داده شماره حالا یا این یا اون ولی مطمئنم کرم از طرف اون بوده ن شوهرم

چرا شوهرت سریع قبولش کرد؟ میتونست ردش کنه

پس یکی فردا اومد به تو درخواست داد تو هم قبول میکنی چون اون اومد سمتت؟