2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 233 پست
خونه باباممهی زنگ پشت هم هی پیام که این چه کاریه کردی باورم نمیشه عکسای آتلیه مونو هنوز نگرفتیم الکی ...

آفرین خوشم اومد

حالا اگه به زندگیتم برگردی اونجوری میشه که تو دوست داری

شوهر منم باورش نمیشه بخوام طلاق بگیرم

ولی وقتی پیامکش‌براش رفت میفهمه

ساعت ۷ تموم میشه عزیزممیام تگت میکنم بهت میگماره دقیقا من خیلی وابسته امالبته قبلنا بیشتر بودم الان ...

عزیزم بنظرم دیگه زنگ نزن و دست از تهدید کردنش بردار چون هر بار با جواب ندادنش و اینکه میگه برو هر کار میخوای بکن خودت نابود میشی میدونم خیلی دلت میخواد ازت معذرت خواهی کنه و قول بده دیگه تکرار نشه ولی هیچوقت اینکارو نمیکنن 

یه چند مدت اصلا نبینش خودتو سرگردم کن

تراپی یکم دیر جواب میده خودت دکتری خوب میدونی برو روانپزشک دارو بگیر بگو فقط میخوام فکر و خیالم کمتر شه ( من برای اوورتینک و افسردگی رفتم داروهاش خوب روم جواب داد اما متاسفانه ول کردم ) . همزمان هم دارو مصرف کن هم پیش روانشناس برو که روی خودت کار کنی شاید اونم دید دیگه وابسته نیستی خودش ادم شد و ترس از دست دادنت اومد سراغش 

سعی کت یه شخصیت قوی خودتو نشون بدی که هر حرفی میزنه رو عملی میکنه 

برای همین وقتی تو این شرایط روحی ضعیف هستی اصلا تهدید به طلاق و اینا نکن چون حرف بی ارزش تر از قبل میشه . فقط یکم فاصله بگیر و سرد باش فعلا 

این پیشنهاد من طبق تجربیاتم بود اکه برگردم قبل فقط به خودم میرسم و محل سگ به شوهرم نمیذارم . سر کارای بدش فقط غر زدم اما هیچکدومشونو عملی نکردم واسه همین حرفام ذره ای اهمیت نداره براش 

یه مشاور دیدم میگفت زن با سیاست در حرف زدن مهربانه اما در عمل بی رحمه . من برعکسم و خیلی پشیمونم از رفتارام دارم کم کم درستش میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین خوشم اومدحالا اگه به زندگیتم برگردی اونجوری میشه که تو دوست داریشوهر منم باورش نمیشه بخوام طلا ...

امکان نداره برگردم خون تو جیگرم کرده

من خیلی خودمو پایین آوردم اون و خانوادش اصلا هم سطح ما نیستن

من اصلا دلم باهاش صاف نمیشه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
آفرین خوشم اومدحالا اگه به زندگیتم برگردی اونجوری میشه که تو دوست داریشوهر منم باورش نمیشه بخوام طلا ...

چن روز دیگه میرم حسابایی که توقیف کردمو خالی میکنم ماشینشم میزارم مزایده

باید گریه کنه

هر وقت جدی تصمیمت خواستی طلاق بگیری با وکیل مشورت کن اموالشو توقیف کنن اول 

اصلنم به خودش نگو وگرنه میره تمام اموالشو میزنه به نام خواهر مادرش به تو هیچی نمیرسه 

برای همین میگم تهدید نکن

اول با خودت یک دله شو بعد برو جلو 

عزیزم بنظرم دیگه زنگ نزن و دست از تهدید کردنش بردار چون هر بار با جواب ندادنش و اینکه میگه برو هر کا ...

اره عزیزم باید همینکارو کنم

شوهر من فکر میکنه حرفای من الکیه

مثل همیشه برمیگردم و پشیمون میشم و اونم پروتر و حق به جانب تر از قبل میشه

ولی واقعا دیگه کلافم کرده

میدونم که طلاق خیلی سخته ولی فکر آینده رو که میکنم میبینم که اگه بچه دار بشم چی؟

اونم تغییر نکنه و روز به روز بدتر بشه

شرایط خیلی سختیه ولی واقعا باید برای یه بارم که شده یه خودی نشون بدم 

فک نکنه همیشه همین دختر ساده و ضعیف میمونم

هر وقت جدی تصمیمت خواستی طلاق بگیری با وکیل مشورت کن اموالشو توقیف کنن اول اصلنم به خودش نگو وگرنه م ...

اره عزیزم کاملا درست میگین

حالا فعلا منتظرم ببینم مشاور چی میگه

اره عزیزم باید همینکارو کنمشوهر من فکر میکنه حرفای من الکیهمثل همیشه برمیگردم و پشیمون میشم و اونم پ ...

الان ته ذهنش همینو داره 

با این شک و دو دلی که داری میترسم طلاق تا وسطش پیش بره یهو با یه چیز کوچیک ببخشید خرت کنه برگردی دیگه حتی از طلاقم نترسه و اینم عادی بشه براش 

من برای همین هیچوقت اقدام عملی برای طلاق نکردم چون میدونم نظرم هر دو ساعت عوض میشه 

فقط تهدید کردم ولی اینم اشتباه بوده 

فقط میتونم بگم رو خودت کار کن 

دوسالتو که پای این مرد هدر دادی 

۶ ماه دیگم روش

تو این شیش ماه فقط به فکر تراپی و کار کردن رو خودت باش 

الان درخواست طلاق با تو بوده مهریتو کامل میدن؟طلاقت میده حالا یا نه؟

درخواست طلاق و من قرار نیست بدم هر وقت خودش خسته شد میره میده احتمالا توافق کنم یه مبلغی بده و گمشه

ببین مهریه در هر صورتی بهت تعلق میگیره حتی تو توافقی اصلا از زیرش نمیتونه در بره، وقتی تو درخواست طلاق بدی باید یکم از مهریه تو ببخشی همین

تو توافقی هم سر یه مبلغ یا تعداد سکه به تفاهم میرسید میده و میره اگه خودش درخواست طلاق بده کامل کامل باید بده البته قسطی

اینا پولشون کجا بود ۹ میلیارد بیان به ما مهریه بدن یا مثلا ما یا اون مگه ۱۰۰ سال عمر داریم که هر سال یدونه بده تا ۱۱۴ تا کامل بشه در هر صورت کامل تعلق نمیگیره