2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 233 پست
پس طلاق بگیر دغدغه خیلیا پس از طلاق بیشتر بخاطر شرایط مالی و استقلال هست یا کسی حمایت نمیکنه شما که ...

درسته عزیزم

ولی‌نمیخوام زود تصمیم بگیرم

از طرفی هم فکر میکنم دارم وقتمو هدر میکنم تو این زندگی

درسته عزیزمولی‌نمیخوام زود تصمیم بگیرماز طرفی هم فکر میکنم دارم وقتمو هدر میکنم تو این زندگی

شوهرت چیکاره است چطور با هم آشنا شدید؟چطور انقد راحت میگه طلاق بگیر یعنی وابستگی بهم ندارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آن شالله عزیزمطلاق گرفتن شهامت می‌خواد امیدوارم من داشته باشم

انشالله که داشته باشی اصلا آدم همین که میبینه شوهرش بده باید همون موقع دکمه شو بزنه چون بعدا پای بچه بیاد وسط واویلا میشه

فقط کاش معتادی چیزی بودن والا دلایل ما بقول یه کاربر دلایل سطحیه آدم یکم میترسه میگه شاید یه زمان دوباره ازدواج کردم بد تر از این دراومد اونموقع چه خاکی سرمون بریزیم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
شوهرت چیکاره است چطور با هم آشنا شدید؟چطور انقد راحت میگه طلاق بگیر یعنی وابستگی بهم ندارید؟

مهندسه

سنتی

اره همیشه توی دعواها میگه

میگه برو طلاق بگیر

من ازین ازدواج پشیمونم

تو چسبیده به من و اینا

درسته عزیزمولی‌نمیخوام زود تصمیم بگیرماز طرفی هم فکر میکنم دارم وقتمو هدر میکنم تو این زندگی

درسته ولی وقتی مطمئنی اصلا نمیشه زود نیست 

ولی اره اگه ممکنه دونفرتون برین مشاوره شاید بشه 

ولی معمولا آقایون مشاوره نمیرن چون فکر میکنن همیشه مشکل از دیگرانه و خودشون کامل کاملا وحق با خودشونه

دقیقانمی‌دونم کار درست چیه

میدونی تو همه ازدواجا این مشکلات بوجود میاد اینجا که میام میبینم خیلیا شوهرشون مثله مال ماهاست 

من برام عجیب بود که چرا هر چی میشه شوهرم منو به طلاق تهدید میکنه در حالی که من باید بکنم مگه اینطوری نباید باشه؟ ولی میبینم خیلی از خانما این جمله رو میشنون!

برا من جدیدا دست بزنم پیدا کرده ماشالله

بعد آخه میدونی چیه زن و شوهرا باید تو دوران نامزدی و اوایل ازدواجشون دل و قلوه بدن بهترین دورانه واسشون من تو این دو سال روز خیلی خوشی ندیدم همش ازم فراریه همشم میگه برو طلاقت بدم مهریتم میدم الان که گذاشتم اجرا میگه نه من زن نگرفتم طلاق بدم😐 مریضه

دعواها و تحقیرای شدید توهین میکنه به خانوادم ، خدا ذلیلش کنه

اسی ما عید رفتیم ماه عسل اونقد خانوادش زنگ زدن پس چرا نمیاین کجا موندین کی میرسین از بینیم درآوردن

اونقد خواهراش دخالت کردن زندگیمو خراب کردن ینی آخه چی بگم درد دلمو تازه کردی

من شوهرم نه معتاده نه خیانتی دیدم نه خلافکاره (فقط ۳بار بهم سیلی زده و میگه یه روز تو دستم میمیری و از اول ازت خوشم نمیومد و بهم فحش میده به خانوادم توهین میکنه، رابطه ماهی یبار داریم نسبت بهم خیلی سرده میگه اونقد دعوا کردیم دیگه روحیه ندارم بیام سمتت☹️ ولی بغل و اینا کار هر روزشه) هر کیم میبینه میگه چه پسر خوبیه ینی با همه خوبه ها بجز من، مثله سگ صبح تا شب کار میکنه درآمدشم خوبه میگه برا تو کار میکنم ولی دو قرون ازش پول میخوام سنگ میوفته رو سرش که ندارم ولی وقتی خواهر برادراش میخوان همون موقع تقدیم میکنه برا خانوادش دست و دلبازه ولی برا من نه ، الان که دارم ایراداشو به خانوادش میگم میگن دروغ میگی فلانی اینطور نیست تو خودت دنبال بهونه ای نمیخوای زندگی کنی😐

الان که مهریه مو یهو اجرا گذاشتم اصلا خبر نداشت میبینم هیچ پولی نداره نمیدونم خاک تو سر به کدوم خواهر برادرش داده

اسی ما عید رفتیم ماه عسل اونقد خانوادش زنگ زدن پس چرا نمیاین کجا موندین کی میرسین از بینیم درآوردناو ...

عزیزم الان خونه خودتون هستین یا رفتین خونه پدرتون؟

عکس العملش وقتی مهریه رو اجرا گذاشتین چی بود؟

این شوهر من یه بار به خاطر خونوادش جدا شده ولی آدم نشده

همه کاره زندگیش خواهر و مادرشن

زنش هیچ ارزشی براش نداره

من خرجم که با خودمه

دکتر باید تنها برم

تنها خرید کنم

تنها مهمونی برم

شوهر منم به شدت خسیسه برای خونوادش خوبه ولی برای من جونش درمیان یه تومن بده وقتایی که پول کم میکنم

تا حالا یادم نمیاد برای من لباسی خریده باشه

همش خونوادم خونوادم

منم میخوام بذارمش برای همونا

مشاور به مامانت چی گفت؟

من حس میکنم تو ام مثل من از اول ازدواجت ، اگر رفتار بدی از طرفت دیدی تهدید کردی به طلاق و قهر کردی ولی دلت طاقت نیاورده دوباره خودت رفتی سمتش همین باعث شده بفهمه دلنازک هستی و وابسته ای و رو حرفت نمیمونی همینم پرروش کرده

مشکل خود من که از اول این بوده حس کردم شمام مثل منی

بنظرم علاوه بر مشاوره زوج که میری تراپی برای خودتم امجام بده که وابستگیتو کم کنی 

اون موقع یا اون عوض میشه یا خودت انقد قوی میشی که درست ترین تصمیمو بگیری 

چون از تاپیکات فهمیدم خیلی مرددی و ته دلتم طلاق نمیخواد فقط دوسداری شوهرت درست بشه 

ولی با کار کردن روی خودت حل میشه 

شما موقعیت اجتماعی خوبی داری ولی  اعتماد به نفس و عزت نفستو حس میکنم از دست دادی 

من خودم اینطوریم حدسم اینه که شمام اینطوری چون مشکلاتمون خیلی شبیه همه 

منمه میخوام تراپی رو شروع کنم و حتی روانپزشک برم  

عزیزم الان خونه خودتون هستین یا رفتین خونه پدرتون؟عکس العملش وقتی مهریه رو اجرا گذاشتین چی بود؟این ش ...

خونه بابامم

هی زنگ پشت هم هی پیام که این چه کاریه کردی باورم نمیشه عکسای آتلیه مونو هنوز نگرفتیم الکی میگه گریه میکنم چند روزه🤣 من تورو دوست دارم فلان

بعدش اومدن دنبالم مثلا ، اومد هر چی ایراد بود ازم گرفت فحش داد رفت ، بعد برادرش برگشت گفت ما فقط اومده بودین بگیم ماشین از توقیف دربیارین منظور دیگه ای نداشتیم🤣

نه منو میبرد بازار هر چی اون پسند میکرد باید میخریدم چیزای متوسط یا ارزون

مشاور به مامانت چی گفت؟من حس میکنم تو ام مثل من از اول ازدواجت ، اگر رفتار بدی از طرفت دیدی تهدید کر ...

ساعت ۷ تموم میشه عزیزم

میام تگت میکنم بهت میگم

اره دقیقا من خیلی وابسته ام

البته قبلنا بیشتر بودم الان کمتر ولی بازم وابسته ام

شوهرم فک میکنه مثل همیشه به نفعش میشه من میرم معذرت خواهی و اون بهم دستور میده که خودتو درست کن و اینا

ولی این بار دفعه اخرشه

حتی اه خیلی ناراحتم بشم میخوام برم جلو

یه ترسی توی وجودش بیفته

اینقدر راحت منو نادیده نگیره

درست شد که شد 

نشدم برای همیشه خداحافظ

اره حتما باید چند جلسه تراپی برم

هیچ چی.. گفت به من بگو شوهر عوضی تو بکشم ولی طلاق نه.. منم گفتم نه دستت درد نکنه میوفتی زحمت... نمیخ ...

وای خیلی خوب تعریف کردی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️