2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 233 پست
الان درخواست طلاق با تو بوده مهریتو کامل میدن؟طلاقت میده حالا یا نه؟

اگه با اجرا گذاشتن مهریه میخواین بترسونین یا آدمش کنین تصمیمتون درست نیست اینطوری دیگه اگه یه ذره حرمتی هم مونده باشه از بین میره همش کاغذ بازی بدو بدو و هدر رفتن پوله و دیگه راه برگشتی نیست بهتر نمیشه که بدتر میشه

اگه قصد آشتی دارین نذارین اگه تصمیم جدی برای طلاق دارین بدون اینکه بفهمه سریعا اجرا بذارین تا زمان دادگاه هم نذارین بیان خونتون 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جون تو رزیدنتی و واقعا وقت کمی داری که برای شوهرت بزاری.معلومه که سرد میشه.یا خونه نیستی وقتی هم ...

نه عزیزم ربطی نداره

مسافرتشو میتونه با من هماهنگ کنه

خودش نمیخواد برام وقت بذاره

الان این بیشعورای حق به جانب میشینن با خودشون میگن وا مگه ما چیکار کردیم یه مسافرت رفتیم دختره دیوونس میخواد سر همچین چیزی جدا بشه

درکی از فشاری که به تو اومده ندارن 

کاش اصلا بحثو به خانوادش نمیکشوندی

دیگه بنظرم به هیچکدومشون پیام نده و برخورد تهاجمی نداشته باش فقط سرد رفتار کن و نشون بده به هیچ جاتم نیستن 

بعدم خانوادش که زورش نکردن 

اونام مقصرن اما تقصیرکار اصلی شوهرته 

باید خودشو با کارات ادب کنی

الان اموالش تا کی توقیف میمونه؟ تا وقتی شما رضایت ندی توقیفه؟

چون من از طریق ثبت اسناد از دفترخونه اجرا گذاشتم گفتن بعد از ۱۲ ۱۳ روز حساباشو خالی میتونی بکنی و ماشینشو بزاری مزایده برا فروش

هر چی توقیف کنی بجز چند مورد استثنا برای تو میشه از مهریه کسر میشه برای بقیش هم نامه میدن میبرم دادسرا شکایت که برا اون دادگاه تشکیل بشه که میخواد چجوری بده 

نه عزیزم ربطی ندارهمسافرتشو میتونه با من هماهنگ کنهخودش نمیخواد برام وقت بذاره

اصلنم بهش نگو تراپی میری

بی محلی بهش کن و نشون بده خیلی سرگرم کاراتی کنارش یواشکی خودتو قوی کن بعد چند ماه که متوجه تغییرت و قدرتت شد بگو حالا اگه میخوای درست شی باید بریم مشاوره و حتی ازش تعهد بگیر در ماه بهت یه مبلغی به عنوان نفقه بده و اون ماشینی که برات خریده رو هم به نامت بزنه  

اگرم قبول نکرد بیاد و تصمیمت جدایی بود یهویی مثل dariaan@ اموالشو توقیف کن به روز سیاه بشینه مردک خودشیفته

اصلنم بهش نگو تراپی میریبی محلی بهش کن و نشون بده خیلی سرگرم کاراتی کنارش یواشکی خودتو قوی کن بعد چن ...

عزیزم

مشاور به مامانم گفته فعلا عصبانیه کاری نکنه

هفته دیگه خودم باید برم پیشش

با اونم قراره صحبت کنه

نمی‌دونم حالا ببینم چی میشه

الان اموالش تا کی توقیف میمونه؟ تا وقتی شما رضایت ندی توقیفه؟

تا زمانی که مهریه منو کامل نده و دادگاه تکلیف بقیه مهریه منو مشخص نکرده فک کنم حساباش توقیف میمونه و نمیتونه استفاده کنه از کارتاش و نمیتونه چیزی به نامش بخره و نمیتونه چیزی بفروشه من اینطوری شنیدم

مثلا اگه یدونه خونه داشته باشه و توقیف کنی نمیتونی بگیریش فقط توقیف میمونه که نتونه بفروشه و نسبت به قیمت اون قسط بندی کنن اگه ارزون باشه مثلا ۹ ماهی یدونه سکه یا گرون باشه مثلا ۶ ماهی یدونه میوفته

اگه مثلا ماشینش یدونه باشه و باهاش کار کنه ینی کارش بدون ماشین مختل بشه مثلا تاکسی کامیون و اینا نمیتونی بگیریش اینا فقط توقیف میشن که نتونه بفروشتش و اینا ولی اگه ماشین کارش نباشه میتونی بگیری

اگه خونه ش دو تا باشه خانوم یکیشو میتونه بگیره برا مهریه ش

چیزی که تو نت خوندم اینطوری نوشته