2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 233 پست

از این آدم آبی برات گرم نمیشه

با مشاوره رفتن، خسیس بودنش درست میشه؟

دیگه به خانوادش سرویس نمیده؟

دیگه اولویتش اونا نیستن؟

فکر نکنم...

خداروشکر شاغلی و شغل خوبی داری، باید رو سرشون نگهت دارن

ادامه دادن با این آدم وقت تلف کردنه

نگران حرف مردم نباش، آرامش روانت و زندگیت از همه چی مهم تره

اول برو مشاوره ببین شاید بشه درستش کرد

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این آدم آبی برات گرم نمیشهبا مشاوره رفتن، خسیس بودنش درست میشه؟دیگه به خانوادش سرویس نمیده؟دیگه ا ...

اخه نمیخوام تصمیمی بگیرم که بعدش پشیمون بشم

به قول مشاورم ازدواجم هیجانی بود نمیخوام طلاقم هم هیجانی باشه

اره عزیزم دارم میرم

امیدارم حل شه مشکلت 

زیاد نباید درگیر فکری آدم داشته باشه

منم مدتیه قرص میخورم آرومم خیلی 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه